НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн кит с масивна стена от продажби около $19,000

НОЕ. 22, 2020 12:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн кит с масивна стена от продажби около $19,000

Ценовите действия на Биткойн в последно време значително облагодетелстваха купувачите.

 

Криптовалутата беше в интензивен период на странична търговия малко под $19,000, докато купувачите се опитват да получат достатъчно натиск от тяхна страна, за да пробият това ниво.

 

Натискът от страна на продавачите тук е интензивен, но тепърва ще се катализира в какъвто и да е вид интензивна разпродажба.

 

Това изглежда намеква за сериозна фундаментална сила сред купувачите и може да означава, че краткосрочния възход е неизбежен. Ако биковете могат да пробият над това ниво, те вероятно ще се сблъскат с известна съпротива около $19,300, преди да могат да изтласкат флагманската криптовалута до нови рекордни върхове.

 

Един търговец отбелязва, че има Биткойнмечи кит”, който има поръчки за продажба, поставени на това ниво, което може да се окаже трудно за преодоляване при първия опит.

 

Като се има предвид това, един анализатор обясни в неотдавнашен туит, че очаква Биткойн да пробие над тази съпротива и да постави нови рекордни стойности в краткосрочен план.

 

По време на писане на статията Биткойн се търгува на $18,270. 

 

Силен пробив над $19,000 може да катапултира BTC до нови рекорди за всички времена, тъй като съпротивата около $19,000 е последната съпротива, наблюдавано преди $20,000. След като постави нови рекорди за всички времена, медийният цикъл и “FOMO“ сред дребните инвеститори може да го изстрелят още по-високо.

 

Поради текущата сила, демонстрирана от Биткойн, изглежда, че предстои чист пробив над това ниво.

 

След като бъдат зададени нови рекорди, той може да влезе в режим за откриване на нови ценови върхове, което да доведе до значителен възход.

 

Докато споделя мислите си за това накъде BTC може да се насочи в краткосрочен план, един анализатор обясни, че следи за преминаване към рекордни рекорди.

 

Той също така отбелязва, че има “мечи кит”, който поставя сериозни стени за продажба на стойност $19,300.

 

“Лонг на BTC: Чад Мечи Кит почива на $19.3k и трябва да бъде освободен от [хляба] си. Но по-важното е, че трябва да постигнем [рекордна стойност].”

 


Въпреки че може да отнеме известно време, докато биковете разбият стената от поръчки за продажба, се очертава възход за криптовалутата, след като тази съпротива бъде решително пробита.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн ще доминира 21-ви век, според Майкъл Сейлър

В интервю за Kitco news Сейлър коментира мястото на Биткойн в глобалния икономически пейзаж в бъдеще, като твърди, че Биткойн стандартът е "решението на 21-ви век" на проблема с намирането на "несувер...
МАЙ. 8, 2021 14:29 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale отчита загуба за Q1

Според 10-Q декларацията, тръста увеличава своите BTC до 654,600, което е с 8% повече от края на 2020 г. Компанията заяви, че общата стойност на притежаваните от нея BTC е над $38,4 милиарда, кое...
МАЙ. 7, 2021 20:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Revolut пуска тегления на Биткойн

Revolut за първи път добави търговия с BTC, LTC и ETH за потребителите през 2017 г., но досега те успяха да го изтеглят само като фиат. Финансовата технологична компания обяви днес бета стартирането н...
МАЙ. 7, 2021 15:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Goldman Sachs пуска нови Биткойн деривати

Американският банков гигант Goldman Sachs започна да предлага базирани на Биткойн непродаваеми форуърдни договори, на инвеститори от Уолстрийт, според Мат Лийсинг от Bloomberg.so @GoldmanSachs is goin...
МАЙ. 6, 2021 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света