НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн кит с масивна стена от продажби около $19,000

НОЕ. 22, 2020 12:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн кит с масивна стена от продажби около $19,000

Ценовите действия на Биткойн в последно време значително облагодетелстваха купувачите.

 

Криптовалутата беше в интензивен период на странична търговия малко под $19,000, докато купувачите се опитват да получат достатъчно натиск от тяхна страна, за да пробият това ниво.

 

Натискът от страна на продавачите тук е интензивен, но тепърва ще се катализира в какъвто и да е вид интензивна разпродажба.

 

Това изглежда намеква за сериозна фундаментална сила сред купувачите и може да означава, че краткосрочния възход е неизбежен. Ако биковете могат да пробият над това ниво, те вероятно ще се сблъскат с известна съпротива около $19,300, преди да могат да изтласкат флагманската криптовалута до нови рекордни върхове.

 

Един търговец отбелязва, че има Биткойнмечи кит”, който има поръчки за продажба, поставени на това ниво, което може да се окаже трудно за преодоляване при първия опит.

 

Като се има предвид това, един анализатор обясни в неотдавнашен туит, че очаква Биткойн да пробие над тази съпротива и да постави нови рекордни стойности в краткосрочен план.

 

По време на писане на статията Биткойн се търгува на $18,270. 

 

Силен пробив над $19,000 може да катапултира BTC до нови рекорди за всички времена, тъй като съпротивата около $19,000 е последната съпротива, наблюдавано преди $20,000. След като постави нови рекорди за всички времена, медийният цикъл и “FOMO“ сред дребните инвеститори може да го изстрелят още по-високо.

 

Поради текущата сила, демонстрирана от Биткойн, изглежда, че предстои чист пробив над това ниво.

 

След като бъдат зададени нови рекорди, той може да влезе в режим за откриване на нови ценови върхове, което да доведе до значителен възход.

 

Докато споделя мислите си за това накъде BTC може да се насочи в краткосрочен план, един анализатор обясни, че следи за преминаване към рекордни рекорди.

 

Той също така отбелязва, че има “мечи кит”, който поставя сериозни стени за продажба на стойност $19,300.

 

“Лонг на BTC: Чад Мечи Кит почива на $19.3k и трябва да бъде освободен от [хляба] си. Но по-важното е, че трябва да постигнем [рекордна стойност].”

 


Въпреки че може да отнеме известно време, докато биковете разбият стената от поръчки за продажба, се очертава възход за криптовалутата, след като тази съпротива бъде решително пробита.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Най-големите печалби за Биткойн тепърва предстоят - ето защо

Тъй като инвеститорите търсят безопасни убежища и BTC вече виждат свиване на търсенето, ето кои са факторите, които могат допълнително да оформят ценовите действия тази седмица. Доларовият индекс...
НОЕ. 23, 2020 15:00 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителна корекция - $18,500 е ключово ниво

Цената после се срещна със също толкова силна стена от покупки. Криптовалутата се възстанови по-късно, скачайки над $18,500, ниво, което действаше като подкрепа преди спада през уикенда. Но за Ма...
НОЕ. 23, 2020 11:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн може да се коригира до $13,000

Водещата криптовалута направи рязко оттегляне, след като преди няколко дни удари $18,000. Мечките бързо започнаха корекция на цената, но биковете поеха контрола над пазара и оттогава държат флагманска...
НОЕ. 21, 2020 16:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн наближава $19,000 - XRP отчита изключителни печалби за ден

Само на няколко процента от върха от декември 2017. Алткойните също са отчели забележителни ценови печалби, включително скок от 25% за Ripple. Преди около пет дни Биткойн се бореше решително да п...
НОЕ. 21, 2020 14:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света