НАЧАЛО Биткойн

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на "дребните" търговци в Биткойн сектора (BTC).

Анализаторът, известен като “Inmortal“, информира последователи си в Twitter, че BTC се консолидира под ценовото ниво от $30,000 за продължителен период от време.

Той смята, че пробивът над този психологически праг има потенциала да генерира значителен импулс за водещата криптовалута.

Inmortal подчерта, че понастоящем BTC се търгува в диапазона от $25,600 до $28,400, като предлага потенциални входни точки за бичи настроените трейдъри в долната част на този диапазон (където се намираме и в момента).

По подобен начин Inmortal отбеляза, че Етериум (ETH) също консолидира за значителен период под психологически значимото ниво от $2,000. Трейдърът сподели графика, която показва, че ETH може да преживее временен скок над $2,000, преди да претърпи корекция, която потенциално да доведе до понижение на цената му до $1,500.

Анализаторът намери структурата на ETH за интригуваща, с 386 дни на натрупване под $2,000 и последователен модел на по-високи дъна от макроперспектива. Inmortal изрази готовност да бъде свидетел на още един ретест на нивото от $1,500.

Обсъждайки други алткойни, анализаторът посочи, че Solana (SOL), конкурент на Етериум, изглежда готов за отскок от мечата си посока и потенциално може да надмине Биткойн при следващия пазарен скок. Inmortal препоръза за заемане на лонг позиция в SOL, тъй като смятат, че криптовалутата успешно е възстановила търговския си диапазон за годината.

В обобщение, анализът на Inmortal показва, че FOMO на дребно може да доведе до подновяване на интереса към Биткойн, докато Етериум и Solana представляват интригуващи възможности за трейдърите, тъй като се консолидират и потенциално преживяват възходящи ценови движения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.