НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Биткойн, Етериум и Cardano: Топ три криптовалути за 2021 г. - Altcoin Daily (видео)

ЮНИ. 14, 2021 18:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн, Етериум и Cardano: Топ три криптовалути за 2021 г. - Altcoin Daily (видео)

Популярният крипто канал в Youtube на Altcoin Daily посочва Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Cardano (ADA) като първите три крипто актива за 2021 година.

В ново видео водещият на Altcoin Daily - Аарон Арнолд - обяснява на зрителите защо се възползва от криптовалутата Биткойн, най-добрата платформа за смарт договори Етериум и основния конкурент на Етериум - Cardano, докато крипто пазарът работи по възстановяването от краха си в края на май.


Трейдърът отбелязва, че въпреки че стойността на много проекти, включително трите, които се споменават във видеото, се е увеличила значително през последната година, има много възможности за инвеститорите да увеличат богатството си с правилните криптовалути.


В момента има толкова много възможности в крипто. Ако сте пропуснали ранните години на интернет, по-добре ценете ранните години на Биткойн, децентрализираното финансиране (DeFi) и крипто в момента. И точно като ранните години на интернет, тази възможност няма да продължи вечно.


Що се отнася до Биткойн, Арнолд е с бичи настроения по отношение на водещата криптовалута, въпреки че се бори да се задържи над ценовото ниво от $40,000 - докато индексът на страх и алчност на Биткойн остава в зоната на "страх".


Арнолд добавя, че сегашното настроение на крипто пазарите не е нищо подобно на това по време на срива на цените през 2017 г., като тогава всички очакваха кратък период на консолидация преди възходящия импулс, който така и не дойде.


ПРОЧЕТИ ОЩЕИнвеститорите вливат милиони в Етериум и други алткойни


Освен това Арнолд спомена и за последната актуализация на Биткойн (Taproot), за която се предполага, че значително ще подобри блокчейна. Актуализацията ще подобри поверителността на Биткойн, ще ускори скоростта на транзакциите и ще намали количеството данни, съхранявани и прехвърляни в блокчейна.


Етериум също ще премине през ъпгрейд, който предстои през 2022 г., отбелязва Арнолд. Новата версия на ETH не само ще тласне много хора да стейкват своя Етериум в ETH 2.0, но също така ще повиши ефективността на блокчейна, тъй като платформата преминава от консенсус за доказателство за работа (PoW) към консенсус за доказателство за залог (PoS).


Освен това голяма част от предлагането на ETH е заключено в популярните DeFi платформи, което води до допълнителна криза на предлагането за актива, добавя Арнолд.


Анализаторът също следи за Cardano през останалата част от годината, тъй като платформата се готви да въведе напълно функционални смарт договори през следващите месеци. Екипът наскоро успешно стартира тестовата мрежа на Alonzo, което очертава бичи сценарии за ръководения от Чарлз Хоскинсън конкурент на Етериум.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света