НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ETF и новия комисар на SEC

ДЕК. 13, 2018 13:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ETF и новия комисар на SEC

Биткойн ETF ще се случи след назначаването на новия комисар на SEC Елад Ройсман, твърди анонимен анализ.

След решението на Сената да одобри Ройсман като комисар на SEC, регулаторът на САЩ вече има старши състав, който би трябвало да подкрепи Биткойн ETF - "в някакъв момент".

Съществуващият комисар Хестър Пиърс е известен поддръжник на Биткойн ETF, след като отбеляза, че не вижда "никаква причина" да не бъде одобрен.

"В някакъв момент ще има Биткойн ETF", прогнозира анализ, който се появи на Medium под името Atlas Shrugged.


Ефектът, който ще има върху легитимността на пазара, върху въвеждането на институционални пари и в крайна сметка върху цената на Биткойн, ще бъде зашеметяващ. Времето ще покаже, но може да започне днес с потвърждението на Елад Ройсман като комисар на SEC.

Интересът към пазарите на криптовалути намаля, вероятно поради скорошното отхвърляне на ETF.

От девет кандидата всички бяха отхвърлени, като няколко от тях сега ще бъдат преразгледани, и окончателно решение ще бъде взето в бъдеще.

ETFа на Van Eck / SolidX може да получи шанс следващия март, отбелязва Галл, но не е напълно ясно.

Въпреки това, Ройсман вече сигнализира за желанието си да съсредоточи регулаторното внимание върху справедливото третиране на криптовалутите.

Говорейки на изслушването на банковия комитет на Сената през юли, той конкретно очерта ICO и блокчейн, които изискват внимание.

"От съществено значение е SEC да подходи към тези нови предизвикателства по справедлив и прозрачен начин, да осигури яснота и сигурност на пазарите и за инвеститорите и да прилага законите и подзаконовите актове, които държат участниците на пазара отговорни", каза той.

Междувременно Галт признава, че ETF по никакъв начин не е от съществено значение за всяка криптовалута, като общата пазарна капитализация е нараснала до стотици милиарди долари, без институционален достъп.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света