НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Купувайте Биткойн, продавайте акциите си в Amazon, казва Марк Юско

НОЕ. 14, 2019 17:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Купувайте Биткойн, продавайте акциите си в Amazon, казва Марк Юско

Изпълнителният директор на “Morgan Creek Capital”, Марк Юско, изнесе реч по въпроси, засягащи цифровите активи.

Той направи това, по време на срещата на върха, където предостави на публиката няколко прости, но може би противоречиви съвета.


"Продайте акциите си в Amazon и купете Биткойн ."


Юско заяви, че флагманската криптовалута е следващата новаторска технология и че в момента това е най-голямата възможност за създаване на богатство.


Той сподели следното: 


Страхотната новина е, че [BTC] ще създаде най-голямото богатство в историята на човечеството.


Юско за първи път разбра за Биткойн, в ранните дни на валутата, и насърчи сина си да разгледа стартъпи като "Coinbase" и "Xapo". Синът му игнорира съвета и отиде да работи другаде.


По-късно, Юско се срещна с Антъни Помплиано, по време на инвестиция в Uber, и след дълги разговори реши да го наеме за изпълнителен директор на новосъздадено дъщерно дружество “Morgan Creek Digital”, което инвестира в блокчейн продукти и компании. 


През октомври, Morgan Creek Digital разкри, при подаване при SEC, че досега е събрала 61 милиона долара за своя блокчейн фонд.


В речта си, Юско акцентира сравнението между ранните дни на Интернет и текущото технологично развитие на блокчейн и криптовалутите. През 1996 г., Morgan Creek Capital инвестира 5 милиона долара в “Sequoia”, която използва част от тези пари, за да инвестира в “Google”. Той сподели, че компанията по това време е шестнадесетата най-използвана търсачка и никой не е бил наясно, че разполагат с по-добра технология, тъй като не са знаели какво е “алгоритъм”.


Тази инвестиция се превърна в 200 милиона долара. Според Юско, Web2 вече не е най-добрата инвестиция.


Продайте акциите си в Amazon. Просто ги продайте. При Amazon - парите ви са мъртви за десетилетие”, добави Юско. Той твърди, че ще са необходими десетилетия, за да получите дори 10% възвръщаемост на инвестицията.


Вместо това, Юско предалга алтернатива под формата на Биткойн.


“Помислете за създаденото богатство, компании като Google и Amazon - всички те ще бъдат подринати и заменени с тази нова технологична еволюция, но все още е рано.”


Той подчерта, че хората, които са неспокойни, че най-голямата криптовалута не може да се разраства ефективно, нямат повод за притеснение. Това е просто основният слой на тази нова технология, по същия начин, както TCIP беше за Интернет. Необходимото мащабиране ще бъде изградено върху нови слоеве, изградени върху първия. И след като технологията е готова, спомена той, тя ще бъде много ценна.


Страхотната новина е, че ще създаде най-голямото богатство в историята на човечеството. Първата компания с 10-трилионна оценка, първи трилионер, всичко ще излезе от това пространство. Защото това, което правим, коренно променя начина, по който обменяме стойност”, коментира Юско.


“Това, което казваме на институциите, е доста просто. 'Хора, трябва да вложите един процент от активите си в Биткойн като дигитално злато.' По-добра е от златото.

Поставете своя един процент в този хаотичен хедж, тази страхотна застраховка. Но след това имайте три до пет процента в изграждането на тръбите, изграждането на инфраструктурата, подкрепяйте компаниите, които се създават, за да можем да създадем тази нова екосистема - това няма да започне до 2024 г.”


Юско припомни, че на технологии като мейнфреймовете, микрочиповете и персоналните компютри са им били нужни години, за да се развият. Той определя 2024 г. като годината, в която ще настъпи тази технологична революция, която той нарече “мрежа, базирана на доверие”.


Той добави:


Всеки един актив в света ще бъде токенизиран.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$340 милиона в MakerDAO oбезпечения можеха да бъдат лесно откраднати

Това стана след като известен софтуерен инженер разкри, че злонамерен актьор с достатъчно Maker (MKR) може да открадне всички обезпечения в MakerDAO, вземайки със себе си над 340 милиона долара.&nb...
ДЕК. 11, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво може да се случи с Биткойн през 2020 година?

Днес ще разгледаме ценовата прогноза за BTC на основателя на вече несъществуващия онлайн пазар за наркотици Silk Road. Рос Улбрихт наскоро прогнозира, че цената на флагманската криптовалута може ...
ДЕК. 11, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазете се от твърде екстравагантни прогнози за Биткойн, предупреждава Су Джу

Изпълнителният директор на “Three Arrow Capital”, хедж фонд, базиран в Сингапур, фокусиран върху развиващите се пазари, предупреждава търговците, фокусирани върху съотношението между запасите и потока...
ДЕК. 11, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

LocalBitcoins поставя рекорд на обемите в Аржентина

Това стана след съобщението на президента Тръмп, че САЩ възнамеряват да определят тарифи за внос на аржентински метал.Новият максимум идва като кулминация на увеличаващите се обеми на BTC на местните ...
ДЕК. 11, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света