НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн е най-големия залог на редица големи инвеститори

НОЕ. 30, 2020 10:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн е най-големия залог на редица големи инвеститори

В неотдавнашен туит, легендарният търговец Питър Бранд разкри, че Биткойн е най-голямата му инвестиция в процентно отношение.

 

И все пак търговецът твърди, че нивото му на ангажираност не се доближава до изпълнителния директор на Real Vision Group Раул Пал, който сега има 98% от ликвидната си нетна стойност в актива. 

 

“Освен недвижимите имоти, BTC е моята най-голяма позиция % от активите, но нищо близо до ангажимента, който Раул е поел.”

 

Миналата седмица, Пал стана обект на критики, когато се “затопли" към XRP, след като придоби "основно разбиране" за третата по големина криптовалута. Това, заедно с туит, че KYC е бъдещето на BTC, беше достатъчно за повечето да фиксират негативно мнение за 52-годишният макро инвеститор. 

 


Мнозина обвиниха Пал в лицемерие, като се има предвид, че той определено не се е преместил на необлагаемите Кайманови острови заради слънцето и палмите. 

 

След като стана свидетел на тази реакция, той остана непримирим по отношение на своя коментар за XRP, като стана ясно, че не е в ничие племе. Пал също защити противоречивата си позиция по отношение на правителствените разпоредби, тъй като вярва, че те са жизненоважни за по-широкото институционално приемане.

 

За да балансира мнението за себе си в крипто общността, Пал сега казва, че е готов да разпредели всичките си златни притежания в Биткойн и Етериум съотношение 80:20.

 

“Добре, последна бомба - утре имам поръчка за продажба, за да продам цялото си злато и да мащабирам, за да купя BTC и ETH (80/20). Не притежавам нищо друго (с изключение на някои колове по облигации и някои $). 98% от моята ликвидна нетна стойност.”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Възходът на Биткойн тепърва започва според крипто китовете

Данните от ресурса за блокчейн анализ Glassnode потвърждават, че към 20-ти януари е имало над 2,400 портфейла с голям баланс.Портфейлите на китовете достигнаха рекордСамо през 2021 г. са създадени 164...
ЯНУ. 21, 2021 13:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Иронично: Откриха библейско съобщение в блок 666,666 на Биткойн

Но на 18-ти януари някой остави библейско послание в неговия блокчейн. "Не се оставяй да те побеждава злото; но ти побеждавай злото чрез доброто." от Римляни 12:21.Биткойн (и други блокчейни) позволяв...
ЯНУ. 20, 2021 15:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale купиха Биткойн за $590 милиона в рамките на един ден

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) току-що стана много по-голям, след като фирмата закупи на неотдавнашния спад, за да натрупа още Биткойн.Според данни на Bybt вчера от Grayscale Investments са закупени 1...
ЯНУ. 19, 2021 22:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн може да стигне $115,000 този август

Основателят и главен изпълнителен директор на Pantera Capital Дан Морхед продължава да държи на бичата си прогноза за Биткойн през 2021 г.Той твърди, че водещият крипто актив все още е на път да дости...
ЯНУ. 19, 2021 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света