НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Биткойн Кеш удря $550, цената се покачва с 12%

НОЕ. 5, 2018 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн Кеш удря $550, цената се покачва с 12%

Преди планираният на 15-ти ноември форк, цената на Биткойн Кеш (BCH) се е увеличила до 550 долара.


Вчера на 3-ти ноември CCN съобщи, че цената на BCH се е повишила с 12% от 425 до 477 долара, преди твърдия форк.


Подкрепата на оригиналната пътна карта на Биткойн Кеш, представена от ABC от Coinbase, най-голямият крипто-фиат боркер, доведe до увеличение на доверието към актива за кратък период от време.

"Два пъти годишно, твърдите форкове на Биткойн Кеш (BCH) са част от планираните протоколи. Следващият хард форк на BCH е насрочен за 15-ти ноември 2018 г., а Coinbase е готов да подкрепи публикуваната пътна карта от bitcoincash.org ", пише екипът на Coinbase.

От 477 долара BCH скочи до около 550 долара и обемът му е нараснал почти петкратно в рамките на тридневен период. От 1-ви ноември обемът на BCH е нараснал от по-малко от $ 200 милиона до сегашните $ 1,264,480,000.


Обемът на BCH се доближава до този на Ripple (XRP), когато цената му се утрои в средата на октомври, преди Ripple Labs да обявят партньорство с голяма банка.

Партньорството се оказа сделка с Банко Сантандер, европейски банков гигант, който търси да използва XRP като основна валута на новото мобилно приложение на банката.

Оттогава обемът на Ripple е намалял след спада в цената на Биткойн. Но BCH започна да се движи близо до обема на XRP, което е около 1,3 милиарда долара.

Понастоящем инвеститорите натрупват колкото се може повече BCH, за да се възползват от форка. На оригиналните притежатели на Биткойн Кеш ще бъде предоставена еквивалентна сума от новосъздадената Биткойн Кеш верига.

По-голямата част от обема на BCH, който е концентриран в Азия през последните месеци, сега се състои от поръчки за покупка на обмен само за криптовалути като OKEx, Binance и Huobi, което предполага, че търговците акумулират BCH единствено поради форка.

Следователно, следвайки форка, както се вижда при продажбата на XRP в средата на октомври, се очаква корекция на BCH.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света