НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Cash е силен по време на спада с 5% печалба, инвеститорите се насочват към нов DeFi проект с 10x потенциал

08.06.2024 9:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Cash е силен по време на спада с 5% печалба, инвеститорите се насочват към нов DeFi проект с 10x потенциал

От доста време насам Bitcoin Cash показва добра бича инерция. Докато целият пазар е в режим на корекция, той запази силата си. Цената на BCH наскоро премина през обратен модел глава и рамо, чийто пробив може да даде начало на рали до нови върхове.

На фона на пазарната корекция DTX Exchange, нова децентрализирана платформа за обмен, отбеляза огромен приток на средства от крипто общността. Според експерти от индустрията DTX Exchange е на път да революционизира платформите за търговия и инвестиране.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В статията ще обсъдим неотдавнашното ценово действие на Bitcoin Cash и новия участник в DeFi DTX Exchange.

Bitcoin Cash формира бичи модел на глава и рамене

След като спадна от $700, Bitcoin Cash формира бичи модел глава и рамо. Понастоящем цената се търгува близо до зоната от $515, която от дълго време е силна съпротива. Ако пазарът подкрепи пробива, който може да се случи всеки момент, изчисляването на потенциалната печалба от височината на главата на модела е 25%, така че първата цел в краткосрочен план става $650.

Според Bloomberg испански съд е пуснал под гаранция Роджър Вер, поддръжник на Bitcoin Cash. Той обаче все още е изправен пред екстрадиция в САЩ по обвинения в измама и укриване на данъци. След освобождаването му Bitcoin Cash поскъпна с над 3%. Вер, който се отказа от американското си гражданство през 2014 г., е обвинен в укриване на данъци в размер на поне $48 милиона и може да бъде осъден на повече от 20 години затвор, ако бъде признат за виновен.
Bitcoin Cash (BCH) е криптовалута, създадена, за да възстанови първоначалната идея за децентрализация на дигиталните пари. За разлика от Bitcoin, Bitcoin Cash може да обработва повече транзакции във всеки блок, което спомага за намаляване на таксите и ускоряване на времето за транзакции. Ходът на BCH вече е последван от борсата DTX.

Крипто експертите очакват 10Х потенциал за DTX Exchange

DTX Exchange е децентрализирана платформа за търговия и инвестиране. Тя съчетава най-добрите характеристики на централизираните и децентрализираните системи, като позволява на потребителите да се възползват и от двете, без да се нуждаят от преминаване през KYC процеси. Трейдърите са привлечени от нейните усъвършенствани функции, включително несравнимия ливъридж от над 1,000Х и достъпа до над 120,000 инструмента за търговия като форекс, крипто и акции.

Въпреки спада на криптопазара, DTX Exchange отбеляза ръст на цените благодарение на иновативните си функции. Тя предлага на инвеститорите и потребителите атрактивни функции, които се открояват в крипто сектора. Със строга сигурност, първокласно потребителско изживяване и бърза поддръжка на клиентите, DTX привлече много инвеститори, което доведе до забележителни ценови движения.

Етап 2 на предварителната продажба на DTX

Токенът DTX е интересна инвестиционна възможност, която предлага на притежателите си права за управление, награди за лоялност и достъп до премиум функции. Предварителната продажба вече е набрала над $630,000 на етап 2 и вълнението нараства. Инвеститорите се насочват към този нов проект, тъй като интересът към него нараства. В дългосрочен план този проект обещава по-добра възвръщаемост от монетите на меме. Сега е добър момент да следите токена DTX, тъй като е на ниската цена от $0.04, преди да се повиши до $0.06 в следващия кръг.

Очаква се положителните настроения около DTX и BCH да доведат до повишаване на цените. С развитието на пазара на криптовалути вниманието на инвеститорите е привлечено от BCH и DTX, които са показали потенциал за печалби.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.