НАЧАЛО Други

Биткойн Кеш прави три пъти повече транзакции от Биткойн за последните 24 часа

АВГ. 2, 2018 23:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн Кеш прави три пъти повече транзакции от Биткойн за последните 24 часа

При Биткойн Кеш (BCH) наскоро се наблюдава драстично увеличение на броя на транзакциите, които се обработват в мрежата. Графиките от Bitinfo показват, че блокчейна на BCH е записал над 684 000 транзакции през последните 24 часа, което е приблизително три пъти повече от тези, обработвани от мрежата Биткойн за същия период от време.


Забележителното е, че внезапният скок в сделките с BCH е дошъл само ден след 1-годишния юбилей.

Благодарение на аргументите в Биткойн общността миналата година относно проблемите с блокчейн технологията зад криптовалутата, Биткойн Кеш е създаден на 1-ви август 2017 г. чрез форк на блокчейна на Биткойн. Оттогава цената на BCH се колебае значително, достигайки връхната си стойност от почти $ 3800, когато пазарната капитализация на пазара за кратко надхвърли рекордните 800 млрд. Долара, според данните на CoinMarketCap.


Присъединете се към нашата Телеграм група.
Понастоящем. BCH се търгува само на около 725 долара, но това може да се дължи на значителния спад в общите цени на почти всички големи криптовалути. Също така въпреки, че цената на BCH е намаляла с около 2% през последните 24 часа, броят на транзакциите в неговата мрежа се е увеличил от малка средна стойност от 20 000 на ден до над 684 000, както беше споменато.


Понастоящем причината за това рязко увеличение на транзакциите на BCH не е известна, но може да се дължи поне отчасти на нейната 1-годишнина.


Когато Биткойн Кеш се е появил, много от силните му привърженици са предсказали, че ще има "разтърсване на цените", което означава, че BCH ще надмине Биткойн, за да се превърне в най-ценната криптовалута.

Като се има предвид, че текущата пазарна капитализация на BCH е едва около 13 милиарда долара, което е само около 10% от 130 милиарда долара на BTC, сега изглежда много малко вероятно BCH да надмине Биткойн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света