НАЧАЛО Други

Биткойн Кеш прави три пъти повече транзакции от Биткойн за последните 24 часа

АВГ. 2, 2018 23:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн Кеш прави три пъти повече транзакции от Биткойн за последните 24 часа

При Биткойн Кеш (BCH) наскоро се наблюдава драстично увеличение на броя на транзакциите, които се обработват в мрежата. Графиките от Bitinfo показват, че блокчейна на BCH е записал над 684 000 транзакции през последните 24 часа, което е приблизително три пъти повече от тези, обработвани от мрежата Биткойн за същия период от време.

 


Забележителното е, че внезапният скок в сделките с BCH е дошъл само ден след 1-годишния юбилей.

Благодарение на аргументите в Биткойн общността миналата година относно проблемите с блокчейн технологията зад криптовалутата, Биткойн Кеш е създаден на 1-ви август 2017 г. чрез форк на блокчейна на Биткойн. Оттогава цената на BCH се колебае значително, достигайки връхната си стойност от почти $ 3800, когато пазарната капитализация на пазара за кратко надхвърли рекордните 800 млрд. Долара, според данните на CoinMarketCap.


Присъединете се към нашата Телеграм група.
Понастоящем. BCH се търгува само на около 725 долара, но това може да се дължи на значителния спад в общите цени на почти всички големи криптовалути. Също така въпреки, че цената на BCH е намаляла с около 2% през последните 24 часа, броят на транзакциите в неговата мрежа се е увеличил от малка средна стойност от 20 000 на ден до над 684 000, както беше споменато.


Понастоящем причината за това рязко увеличение на транзакциите на BCH не е известна, но може да се дължи поне отчасти на нейната 1-годишнина.


Когато Биткойн Кеш се е появил, много от силните му привърженици са предсказали, че ще има "разтърсване на цените", което означава, че BCH ще надмине Биткойн, за да се превърне в най-ценната криптовалута.

Като се има предвид, че текущата пазарна капитализация на BCH е едва около 13 милиарда долара, което е само около 10% от 130 милиарда долара на BTC, сега изглежда много малко вероятно BCH да надмине Биткойн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съобщава се, че HSBC забранява на клиентите да купуват акции на Coinbase

Твърди се, че HSBC забранява на клиентите си да купуват акции на Coinbase, тъй като се придържа към политика за избягване на крипто валути.Новината идва след доклад, който циркулира по-рано тази седми...
АПР. 19, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света