НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Cash (BCH), Stacks (STX) и Algotech (ALGT) може да се възползват значително от следващия ръст на BTC  

25.01.2024 15:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Cash (BCH), Stacks (STX) и Algotech (ALGT) може да се възползват значително от следващия ръст на BTC  

Халвинг събитието на Биткойн се случва на всеки четири години. То също така исторически е поставяло началото на нова вълна от събития в крипто-вселената: бичия пазар. 

Смята се, че ако нещата се развият според очакванията на експертите, то Bitcoin Cash (BCH), Stacks (STX) и Algotech (ALGT) биха могли да придобият потенциал да се наредат сред най-добрите алткойни, които да наблюдавате по време на халвинга. 

  • Bitcoin Cash (BCH) е на път да пробие съпротивата от $300 през 2024 г.
  • Инвеститорите очакват Stacks (STX) да установи подкрепа на ниво от $2.46.
  • Algotech (ALGT) влиза в списъка на най-добрите ICO, тъй като първи етап на предварителната продажба е в ход.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на Bitcoin Cash може да пробие през 2024 г.

Анализатори като Coinpedia дават прогноза, че Bitcoin Cash (BCH) ще направи опити за пробив на границата на съпротива от $300 през януари 2024 г., като се има предвид въздействието, което оказа одобрението на спот Биткойн ETF върху алткойна. 

Цената на Bitcoin Cash почти достигна целта си към средата на януари, но неотдавнашната поредица от събития в крипто-света доведе до това, че целите на токена BCH тръгнаха на юг.

На 12 януари 2024 г. цената на Bitcoin Cash се доближи най-много до преодоляване на съпротивата при $240 за токен, като започна деня на $235, преди да се срине до $224 и отново да се възстанови до $235 към момента на писане на статията. През изминалата седмица токенът е загубил около 2% от стойността си и макар че мечата тенденция не изглежда да приключи скоро, Bitcoin Cash (BCH) може да се окаже в централна позиция, за да спечели от халвинга на Биткойн.

Прогнозата за цената на Bitcoin Cash (BCH) на Coinpedia е определена на $435.51 за горна граница, а халвинга на Биткойн може да направи това възможно за BCH още преди края на годината.

Цената на Stacks (STX) може да достигне подкрепата от $2.46 през 2024 г. 

Stacks (STX) е друг алткойн проект, който е предвиден за големи печалби след халвинга на Биткойн. Прогнозата за цената на Stacks (STX) за 2024 г. определя цел за токена от $2.46 след одобрението на спот Биткойн ETF.

Подобно на Bitcoin Cash(BCH), Stacks (STX) беше доста близо до целта си към 9 януари 2024 г., тъй като токенът достигна връх за месеца от $2.07. Оттогава той се присъедини към повечето алткойни в низходящо пазарно действие, в резултат на което загуби 6.5% през последните седем дни.

Прогнозата на BeInCrypto за цената на Stacks (STX) беше за вероятен спад обратно до нивото на подкрепа от $1.20 и ако мечите действия не приключат скоро, цената на Stacks (STX) може да стигне до там. Засега STX се търгува на ниво от $1.45, а с предстоящото халвинг събитие на Биткойн, токенът може да се покачи над прогнозата за цената на Stacks (STX) за годината.

Algotech (ALGT) има за цел да направи революция във финансовата търговия с модерен софтуер

В следващото поколение софтуерни технологии изкуственият интелект и машинното обучение подобряват човешките дейности, като автоматизират повечето операции и предлагат прогнози с помощта на предоставените им данни.

Algotech (ALGT) има за цел да се позиционира като пионерска алгоритмична платформа сред най-добрите DeFi монети, тъй като проектът ще пуска програми за оптимизиране на търговията.

Целите на Algotech са да предоставя актуални софтуерни алгоритми, които са подходящи за бъдещите потребители и са съобразени с техните изисквания. Епохата на познатата ни досега търговия приключи; Algotech (ALGT) предлага бъдеще, в което неговите алгоритми се справят със скучните, излишни задачи, а финансовите търговци са оставени да анализират пазарните данни, за да достигнат до печеливши решения.

Друг аспект от познатата ни досега търговия, за който ще се погрижи Algotech (ALGT), е управлението на риска. Нейните софтуерни програми са разработени така, че да поддържат печалбата на потребителите, като намаляват риска чрез прилагане на усъвършенствани стратегии за управление на риска и предоставят пазарен анализ в реално време, който ще разкрие и най-малките рискове.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) предоставя шанс да станете част от общността – сега е моментът да се утвърдите като инвеститор в проекта Algotech (ALGT). 

Токените се продават за $0.04, като според екипа от разработчици имат потенциал да достигнат до $0.15 до момента на пускането на токена. Това би донесло 275% възвръщаемост, преди Algotech (ALGT) да бъде пуснат в действие!

Включете се в предварителната продажба сега и посрещнете бъдещето още днес.

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.