НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Cash (BCH) поскъпва след халвинга, Rollblock (RBLK) и Internet Computer (ICP) може да са следващите

12.05.2024 9:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Cash (BCH) поскъпва след халвинга, Rollblock (RBLK) и Internet Computer (ICP) може да са следващите

Очаква се Bitcoin Cash да предложи добра възвръщаемост по време на предстоящия бичи цикъл.

Въпреки това, тъй като Internet Computer и Rollblock предлагат стабилен потенциал за бъдещ растеж, експертите се питат дали Bitcoin Cash може да остави инвеститорите да се чувстват разочаровани. Ето как се очаква да се представи всеки проект.

Internet Computer подобрява интеграциите

Internet Computer планира да интегрира Threshold-Schnorr – схема за дигитален подпис, предназначена да подобри процеса на транзакциите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази схема може да подпомогне интеграцията на Internet Computer с мрежата на BTC, позволявайки на децентрализираните приложения да използват ликвидността и сигурността на BTC.

Схемата на Internet Computer поддържа основни и разширени случаи на употреба, което я прави чудесно решение за нови и опитни разработчици.

Според експерти това развитие може да окаже значително влияние върху цената на Internet Computer.

Тъй като Internet Computer сега се търгува за $11.9, експертите смятат, че ICP може да премине $13 отново, на фона на новините за разработки.

Цената на Bitcoin Cash се понижава въпреки халвинга

Bitcoin Cash беше един от най-добре представящите се активи на пазарите през март. Стойността му се повиши с над 133%, достигайки връх от $681. Сега обаче Bitcoin Cash е изправен пред рязка корекция и стойността му се понижи с 29% през последния месец.
.
Понастоящем Bitcoin Cash се търгува на цена от $432, като за последните 24 часа стойността му се е повишила с 0.3%.

Въпреки това историческите данни сочат, че Bitcoin Cash може да увеличи стойността си въпреки настоящата липса на движение. Някои трейдъри прогнозират, че Bitcoin Cash може да се покачи до $700, което би го превърнало в добра инвестиция за наблюдение.

Rollblock се подготвя за рязък скок?

Rollblock (RBLK) представи пионерския GambleFi протокол, който безпроблемно интегрира най-добрите качества на децентрализираните и централизираните игри в един уникален свят на игрите. Той има за цел да промени хазартната индустрия, която се очаква да нарасне от $450 милиарда на $750 милиарда до 2028 г. Този ръст поставя Rollblock в силна позиция да навлезе в една индустрия, която има няколко значителни проблема.

Първо, Rollblock се стреми да реши проблема с прозрачността, като използва блокчейн за записване на данни. Тъй като всички транзакции се съхраняват в блокчейн, данните са непроменими, което позволява на потребителите да се доверят на платформата.

Второ, като използва криптовалута за транзакциите, Rollblock решава проблемите с бавните трансфери и високите такси. Платформата предлага бързи транзакции и ниски такси, за да оптимизира потребителското изживяване.

Тези предимства са подкрепени с високи нива на сигурност, което дава на Rollblock огромни предимства пред традиционните платформи.

Една от най-доходоносните възможности на Rollblock е споделянето на печалбата. Инвеститорите, които закупят и държат $RBLK токени, ще получат дял от печалбите на платформата. За да постигне това, Rollblock ще закупува токени $RBLK от открития пазар, като изгаря половината от закупените токени. Това се очаква да създаде дефлационен ефект, увеличавайки недостига на токени, като същевременно предизвиква покачване на цените.

По време на първия етап от предварителната продажба на Rollblock токените $RBLK се продават на цена $0.01. По време на предварителната продажба на проекта ще бъдат продадени 60% от общото предлагане на $RBLK токени, като само до края на предварителната продажба се очаква ранните инвеститори да получат възвръщаемост до 880%. Някои анализатори прогнозират до 100Х печалба за $RBLK до края на 2024 г.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Rollblock (RBLK) още днес!
Уебсайт: https://presale.rollblock.io/
Социални мрежи: https://linktr.ee/rollblockcasino


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.