НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Cash (BCH) инвеститорите превземат предпродажбата на Raffle Coin (RAFF): Биковете на LINK и ETC са привлечени от потенциал за 100Х

12.03.2024 1:16 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Cash (BCH) инвеститорите превземат предпродажбата на Raffle Coin (RAFF): Биковете на LINK и ETC са привлечени от потенциал за 100Х

В постоянно променящото се крипто пространство големите играчи, като Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK) и Ethereum Classic (ETC), са склонни да дават посока на пазара. За разлика от тях новите проекти, като Raffle Coin (RAFF), са склонни да предлагат някакво иновативно решение.

Raffle Coin (RAFF)прокарва пътя на блокчейн революцията в лотарийната индустрия, предлагайки много привлекателни инвестиционни възможности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези развития още веднъж показват динамичната ситуация в рамките на пазарите на криптовалути, за да се извлекат допълнителни значителни печалби.

Bitcoin Cash (BCH) се подготвя за халвинг събитието

Bitcoin Cash (BCH) ще се подложи на събитието Halving само след 26 дни, на 4 април 2024 г. Тогава миньорите на Bitcoin Cash (BCH) ще видят, че възнагражденията на блок ще намалеят от 6.25 на 3.125 токена, което ефективно ще намали предлагането заедно с Bitcoin (BTC).

Халвингът на Биткойн (BTC) съвпада с този на Bitcoin Cash (BCH) и инвеститорите, наред с пазарните анализатори, разчитат, че абсолютният дефицит на “дигитално злато” ще доведе до натиск за повишаване на цените на пазара. Това е голямо икономическо събитие в рамките на пазара на криптовалути, при което проблемът с инфлацията ще бъде преборен чрез намаляване на скоростта, с която новите монети се въвеждат на пазара, в сравнение с увеличеното търсене на продукта и потенциално повишаване на цените поради намаленото предлагане.

Chainlink (LINK) е свидетел на бичи скок

Chainlink (LINK), децентрализирана оракулска мрежа, поскъпна с 6% за един ден, достигайки месечен връх от $22.22, преди да спадне до $21.18. Chainlink (LINK) заема 13-то място по пазарна капитализация в Coinmarketcap, равняваща се $12.45 милиарда и значителен обем на търговията от $1.19 милиарда. Анализаторите наблюдават бичи модел на чаша и дръжка на графиката на Chainlink (LINK), което показва потенциална промяна на тенденцията. Настроенията са бичи, подхранвани от повишената активност на китовете, тъй като за два дни от Binance бяха изтеглени 831,160 токена Chainlink (LINK), което предполага потенциален ръст от 52% към границата от $3.

Ethereum Classic (ETC) получава благоприятна техническа оценка

Ethereum Classic (ETC) може да се похвали с благоприятна дългосрочна техническа оценка от 81 точки, надминавайки 81% от монетите. Текущата цена на търговия за Ethereum Classic (ETC) е $37.1, което е доста над 100-дневната пълзяща средна стойност от $24.85. Пазарната капитализация на Ethereum Classic (ETC) възлиза на $5.42 милиарда, а средният дневен обем на търговия е $3.63 милиарда. Дългосрочният технически индикатор за Ethereum Classic (ETC) предполага възможност за покупка. Като се има предвид неговата последователност, волатилност и връзка с дългосрочните средни стойности, Ethereum Classic (ETC) представя солидна техническа оценка, което показва стабилна инвестиционна перспектива за покупка и задържане.

Raffle Coin (RAFF) въвежда иновации в индустрията на томболите

Raffle Coin (RAFF) революционизира индустрията на томболите, като използва блокчейн за по-голяма сигурност и прозрачност. Родена от идеята да създаде възможност и да предложи на потребителите шанс за печалба от обширен награден фонд, съчетана с атрактивен инвестиционен модел чрез споделяне на приходите от токени и VIP система, Raffle Coin (RAFF) се откроява като иновативна платформа както за участие в томболи, така и за инвестиции.

С ниската входна цена в предварителната продажба Raffle Coin (RAFF) открива възможност за поддръжниците да се присъединят към проекта и да станат част от тяхната инвестиционна възможност на ранен етап с огромен потенциал за печалба. Разбира се, това развълнува ранните инвеститори, като в крипто пространството се носят слухове, прогнозиращи потенциални 100х печалби до февруари 2025 г.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Dogeverse ще достигне $10 милиона още днес. Какво мислят анализаторите?

Dogeverse бързо набира скорост със събраните си $9.7 милиона, предвещавайки, че преминаването на знаковата стойност от $10 милиона е неизбежно. 

23.04.2024 20:44 3 мин. четене

MAR Mining, една от най-добрите услуги за облачен крипто майнинг през 2024 г., можете да печелите пасивен доход у дома

Сред многобройните платформи за облачен крипто майнинг MAR mining е познато име, предоставящo решение за крипто ентусиастите, които искат да използват потенциала си, без да се нуждаят от обширни ресурси или експертни познания.

23.04.2024 20:32 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.