НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн (BTC) и XRP може да паднат отново – DeeStream (DST) е готов за големи печалби с предварителна продажба

02.02.2024 9:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) и XRP може да паднат отново – DeeStream (DST) е готов за големи печалби с предварителна продажба

Търсенето на токени, които да се противопоставят на мечия пазар, продължава и през 2024 г.

Тази надпревара продължава от метеоритния възход на флагманската криптовалута Биткойн (BTC).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Оттогава насам все повече токени се появяват като подобрение, защото иновациите са смисълът на крипто пространството. Токени като XRP се появиха с по-бързи скорости на транзакциите и лекота на използване.

Ако иновациите все още са в основата на децентрализираната технология, то търсенето може би е дало дългоочакван резултат с DeeStream (DST). Нито едно желание не изглежда недостижимо за този нов токен, който е тук, за да остане. Точно сега DeeStream (DST) има способността да се пребори с токени ветерани като XRP и Биткойн (BTC). Ето защо.

Биткойн (BTC) и XRP показват, че когато гигантите падат, те падат тежко

Крипто ентусиастите си спомнят ноември 2021 г., когато Биткойн (BTC) достигна исторически връх от $69,044. Тази невъобразимо висока стойност продължава да води хората към криптосферата. Тъй като хората се стичат към най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, трябва да се запитаме дали Биткойн (BTC) някога отново ще види такива нива.

Въпреки че не е достигнал връх като Биткойн (BTC), XRP също е видял невероятни успехи. XRP достигна връхна точка от респектиращите $3.84, което доведе инвеститорите до платформите на Ripple. Безбройните възможности за използване на XRP все още са добър аргумент за продажба. Биткойн (BTC) и XRP обаче поевтиняха, позволявайки свободен път за следващото голямо нещо: DeeStream (DST).

DeeStream (DST) е нов играч със собствена игра

Съвсем скоро DeeStream (DST) ще бъде името, което всички ще знаят. Това е първата в света децентрализирана платформа, посветена на стрийминга и видеосъдържанието. С възхода на създаването на съдържание се появява допълнителна необходимост от премахване на монопола, който големите корпорации се надяват да създадат. Стрийминг гиганти като Twitch, YouTube и Tik Tok постоянно се борят помежду си, а DeeStream (DST) е тук, за да промени играта.

DeeStream (DST) може да се самоиздържа с помощта на своите потребители. Най-накрая е възможна децентрализирана платформа, на която създателите на съдържание могат да печелят без надвисналата заплаха от ненужни или непровокирани забрани.

Ако XRP беше приветстван заради своята полезност, то DeeStream (DST) ще бъде в светлините на прожекторите в обозримо бъдеще с всички тези функции. Крипто аналитиците бързо застанаха зад DeeStream (DST), защото тя има качествата на технологичен гигант. DeeStream (DST) има за цел да бъде кръстоска между YouTube, Twitch и Tik Tok, като същевременно запазва предимствата.

Може ли DeeStream (DST) да се задържи на повърхността?

Много токени са идвали с различни предложения и обещания, но DeeStream (DST), по своя модел, е решен да ги изпълни. Потребителите, които са любопитни да печелят пари от платформата DeeStream (DST), ще бъдат доволни да разберат, че трябва да изпълняват само минутни задачи.

Инвеститорите в етапа на предварителна продажба са още по-големи късметлии, тъй като ще печелят в зависимост от притежаваните от тях активи. Потребителите на DeeStream (DST) могат да имат право на глас благодарение на системата за гласуване, която взема предвид мнението на хората, преди да бъдат направени и приложени промените.

Биткойн (BTC) и XRP може да имат много малко движение в цената. DeeStream (DST) предлага много повече, съчетано с невероятна цена на предварителна продажба от само $0.035. Биткойн (BTC) и XRP може и трудно да достигнат предишните си върхове, но DeeStream (DST) едва сега започва.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 12:58 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 12:55 3 мин. четене

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.