НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) ще падне до $1,100 – според Робърт Кийосаки

28.06.2022 12:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) ще падне до $1,100 – според Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на бестселъра за финансова грамотност "Богат татко, беден татко" и известен инвеститор в Биткойн (BTC), и недвижими имоти, се включи в Twitter, за да изкаже новата си прогноза за цената на BTC в близко бъдеще и да сподели плановете си за покупка.

“Чакам Биткойн да тества $1,100”

Кийосаки отново написа в Twitter за “победителите и губещите”, като заяви, че победителите се учат от грешките си. Ето защо той наистина очаква глобалният флагман на криптовалутите, Биткойн, да продължи да спада и “чака BTC да тества $1,100”.

Той заяви, че ако BTC се възстанови след това, ще купи още от него. Друг вариант за него да купува при спада обаче е да изчака “хартиените ръце”, които той нарича “губещи”, да капитулират.

Кийосаки остава бичи настроен независимо от всичко

Потребителят на Twitter @CryptoKaleo, с повече от половин милион последователи, напомни на Кийосаки, че по-рано тази година (през май), след като Фед осъществи историческо повишение на лихвения процент, авторът на “Богат татко, беден татко” написа в Twitter, че според него дъното за BTC може да се намира на нивото от $17,000.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Достигна ли Cardano (ADA) своето дъно?

Приблизително по същото време, на 20 май, Кийосаки написа на страницата си в Twitter, че допуска, че Биткойн може да падне дори под $9,000 – но все пак остава бичи настроен, защото “Фед и Министерството на финансите са корумпирани организации”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

12.04.2024 20:00 1 мин. четене

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc., наскоро обсъди бъдещата динамика на Биткойн.

11.04.2024 21:30 2 мин. четене

Хонконг вероятно ще одобри спот Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) в Хонконг се очаква да обяви одобрението на първите спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) в града около 15 април, както твърдят запознати източници, цитирани от Reuters.

11.04.2024 16:00 1 мин. четене

Мултимилионер продава вила с частен плаж срещу Биткойн

Грант Кардон обяви за продажба резиденцията на плажа във Флорида, която придоби от модната икона Томи Хилфигър през 2021 г., става ясно от съобщение на финансовия експерт в Instagram.

11.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.