НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) ще падне до $1,100 – според Робърт Кийосаки

юни 28, 2022 12:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) ще падне до $1,100 – според Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на бестселъра за финансова грамотност "Богат татко, беден татко" и известен инвеститор в Биткойн (BTC), и недвижими имоти, се включи в Twitter, за да изкаже новата си прогноза за цената на BTC в близко бъдеще и да сподели плановете си за покупка.

„Чакам Биткойн да тества $1,100“

Кийосаки отново написа в Twitter за „победителите и губещите“, като заяви, че победителите се учат от грешките си. Ето защо той наистина очаква глобалният флагман на криптовалутите, Биткойн, да продължи да спада и „чака BTC да тества $1,100“.

Той заяви, че ако BTC се възстанови след това, ще купи още от него. Друг вариант за него да купува при спада обаче е да изчака „хартиените ръце“, които той нарича „губещи“, да капитулират.

Кийосаки остава бичи настроен независимо от всичко

Потребителят на Twitter @CryptoKaleo, с повече от половин милион последователи, напомни на Кийосаки, че по-рано тази година (през май), след като Фед осъществи историческо повишение на лихвения процент, авторът на „Богат татко, беден татко“ написа в Twitter, че според него дъното за BTC може да се намира на нивото от $17,000.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Достигна ли Cardano (ADA) своето дъно?

Приблизително по същото време, на 20 май, Кийосаки написа на страницата си в Twitter, че допуска, че Биткойн може да падне дори под $9,000 – но все пак остава бичи настроен, защото „Фед и Министерството на финансите са корумпирани организации“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

„В глобална рецесия сме“ – предупреди Р. Кийосаки и препоръча Биткойн

Робърт Кийосаки, автор на бестселъра „Богат татко, беден татко“, предупреди, че предстоят тежки икономически обстоятелства.

януари 30, 2023 7:06 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене

Биткойн остава силен, но може ли да видим корекция?

Анализатор, който правилно определи тазгодишния обрат в криптовалутите, сподели, че бичата му позиция за пазара може да се промени.

януари 29, 2023 9:21 2 мин. четене