НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

Ранните прогнози сочат, че Pullix (PLX) може да се намира на път, по който да направи 100х ръст, тъй като навлиза на пазара със своята хибридна платформа за търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Скокът на цената на Биткойн (BTC) и какво предстои

Забележителното възстановяване на Биткойн от дъното му през 2023 г. от под $15,000 до настоящата цена от $51,700 към момента на писане на статията върна живота на крипто пазара. Водещата криптовалута отбеляза 32% увеличение на стойността си през последния месец, като експертите прогнозират, че това е само началото на възходящата ѝ тенденция.

Този скок в цената на Биткойн може да се дължи най-вече на одобрението на спот ETF за Биткойн в САЩ. Въпреки че възможността за този ETF доведе до покачване на цената до над $40,000, успехът на ETF досега изтласка Биткойн над нивото от $50,000.

Този успех на ETF се подчертава от рекордния приток на милиарда долари в ETF през последните седем дни. Отвъд ETF-ите предстоящото халвинг събитие на Биткойн е друго бичо събитие, което в исторически план дава началото на нов бичи пазар. Това се дължи на намаляването на новото предлагане на Биткойн, което се въвежда на пазара, което води до повишено търсене и по-високи цени.

Като се имат предвид тези институционални инвестиции и предстоящото халвинг събитие, експертите прогнозират, че Биткойн може да достигне $300,000 до края на 2024 г. Макар че пазарната капитализация от $6 трилиона звучи доста, пазарната капитализация на златото е $13.5 трилиона, а главният изпълнителен директор на Blackrock смята Биткойн за дигитално злато.

Мащабиране на Ethereum (ETH): Пътят към оценка от $10,000

През последните две години Етериум изоставаше от Биткойн, но сега Етериум се подготвя за голямо движение през 2024 г. Водещата платформа за смарт договори се е повишила с 9% през последната седмица и в момента се търгува за $3,030, като се опитва да пробие границата от $3,000.

Има няколко причини, поради които Етериум набира скорост и потенциално може да достигне оценка от $10,000 в близко бъдеще. Един от ключовите фактори е текущото обновяване на Етериум, с което ще се въведе прото-данкшардинг технологията, за намаляване на таксите и претоварването на мрежата. Този ъпгрейд би могъл окончателно да сложи край на дебата Етериум срещу Solana, тъй като първият ще стане използваем за ежедневни транзакции.

Друг фактор е възможността за спот ETF за Етериум на американския пазар. С неотдавнашния успех на Биткойн ETF, е само въпрос на време Етериум ETF да бъде одобрен и да донесе значителни институционални инвестиции.

Техническият анализ на графиката на ETH/USD показва неясни нива на съпротива по пътя към достигане на оценка от $10,000. Седмичната графика ETH/BTC обаче показва, че Етериум се движи в рамките на симетричен триъгълник, а пробив над този триъгълник може да сигнализира за дългосрочен възходящ тренд.

Pullix (PLX): Преодоляване на DeFi и CeFi борсите

С уникалната комбинация от функции за децентрализирано финансиране (DeFi) и централизирано финансиране (CeFi), Pullix не е просто поредната борса – тя е потенциален фактор за промяна на играта на пазар за трилиони долари. Експертите прогнозират, че Pullix може да постигне 100х увеличение през 2024 г., тъй като скоро ще стартира и иска да предизвиква статуквото.

Pullix обещава да предостави най-доброто от двата свята, като предлага сигурността и прозрачността на децентрализираните борси (DEX), като същевременно осигурява скоростта, ликвидността и усъвършенстваните функции на централизираните (CEX).

Моделът за споделяне на приходите е може би най-иновативната характеристика на Pullix. За разлика от традиционните борси, които прибират голяма част от печалбата за себе си, Pullix ще споделя приходите си с притежателите на PLX токени. Тази функция увеличава ликвидността на платформата и стимулира потребителите да станат дългосрочни притежатели.

Наградите за потребителите на Pullix не спират дотук. Притежателите на токена PLX получават също така намалени такси за търговия, достъп до ексклузивни функции и услуги, както и право на глас за бъдещото развитие на платформата. Освен това екипът на Pullix е поел ангажимент да изгаря токените редовно, за да намали предлагането и да увеличи стойността за притежателите.

Токенът PLX може да бъде закупен за $0.14 в осмата и последна фаза на предварителната продажба. След това платформата Pullix ще стартира публично. Със своя иновативен хибриден модел, механизъм за споделяне на приходите и ангажимент за сигурност и управление на общността Pullix е на път да предефинира това, което търговците очакват от една борса. Тъй като крипто общността наблюдава с нетърпение, стартирането на платформата за търговия на Pullix може много добре да отбележи началото на пътуване към 100х растеж.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix 

Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Какво се случва в крипто сектора днес: Експертни гледни точки за Solana (SOL), Furrever Token (FURR) и Shiba Inu (SHIB)

Резкият спад на пазарите на криптовалути хвана много инвеститори неподготвени, а активи като Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL) преживяха значителни спадове през последните търговски сесии. 

15.04.2024 19:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.