НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin (BTC) може да се покачи към $80,000; Анализаторите предвиждат 1,000% ръст за Solana (SOL) и ETFSwap (ETFS)

20.04.2024 11:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin (BTC) може да се покачи към $80,000; Анализаторите предвиждат 1,000% ръст за Solana (SOL) и ETFSwap (ETFS)

Данните от TradingView показват, че по време на следобедната търговска сесия в сряда Bitcoin (BTC) е паднал под границата от $60,000.

Общността на Bitcoin (BTC) обаче не е разколебана от тази неотдавнашна пазарна волатилност, тъй като смята, че дългоочакваното халвинг събитие на Bitcoin вероятно ще даде тласък на рали, при което BTC може да достигне исторически връх от $80,000. Междувременно пазарните анализатори прогнозират евентуално 1,000% увеличение за Solana (SOL) и ETFSwap (ETFS) след самото събитие.

Може ли Bitcoin (BTC) да достигне исторически връх от $80,000 през следващите седмици?

Някои експерти от индустрията смятат, че Bitcoin (BTC) може да отбележи рали веднага след халвинга.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Халвинга на Bitcoin се случва веднъж на всеки четири години, за да се поддържа емисията му и да се създаде дефицит, като по този начин цената може да се повиши. Точно това се случи въз основа на информацията от последните три халвинга.

Първото халвинг събитие на BTC беше през ноември 2012 г. и цената му се повиши от $12.3 до $44 за около три месеца. По същия начин след второто събитие през 2016 г. цената се удвои до $1,280 за осем месеца. При последното през 2020 г. BTC нарасна от $8,700 до около $67,000 в рамките на една година.

Въз основа на данните от хронологията за халвинга на Bitcoin се предполага, че след самото събитие цената на Bitcoin (BTC) може да нарасне до исторически максимум от $80,000 до началото на третото тримесечие на годината.

Solana (SOL): Ефективната блокчейн мрежа

Solana (SOL), криптовалутата, създадена, за да “замени” Ethereum (ETH), в момента поражда вълнение в крипто пространството, след като обяви плановете си да пусне DRIFT управленски токен и да пусне чрез airdrop събитие милиони от монетата на потребителите през следващите седмици. Предвижда се токенът да бъде използван от общността Solana (SOL) за търговски дейности.

Solana (SOL) може би даде тласък на неотдавнашния бичи цикъл, тъй като се превърна в петата по големина криптовалута по пазарна капитализация след увеличение на цената с 2,000%. Дигиталната валута поскъпна от $10 през 2022 г., за да пробие границата от $200 през март 2024 г., преди да спадне до $144 към момента на писане на статията.

Дългоочакваното халвинг събитие обикновено се свързва с големи пазарни дейности и има съобщения, че крипто китовете могат да се впуснат в платформата Solana (SOL) като алтернативна инвестиция, увеличавайки пазарната ѝ капитализация.

В съответствие с неотдавнашния подвиг на Solana (SOL) да бъде в топ 5 на криптовалутите, анализаторите прогнозират, че при значително увеличение на пазарната ѝ капитализация Solana (SOL) може да претърпи увеличение от 1,000% в близко бъдеще.

Предварителна продажба на ETFSwap (ETFS): Интересна инвестиция, която може да донесе печалби

След наскоро приключилия частен кръг на набиране на средства на ETFSwap (ETFS), който събра $750,000, новата платформа предизвика любопитството както на нови, така и на опитни инвеститори.

ETFSwap (ETFS) е иновативна децентрализирана финансова (DeFi) мрежа, изградена върху блокчейн на ETH. Базираната на Ethereum платформа позволява на потребителите и инвеститорите да купуват, търгуват и инвестират в разнообразни борсово търгувани фондове (ETF), които обикновено не са достъпни за тях. На тази платформа инвеститори от всякакъв мащаб могат директно да търгуват с ETF, без да работят с посредници.

Това означава, че потребителите ще могат да се възползват от предимствата, предлагани от традиционните финансови пазари (TradFi) и децентрализираните финансови протоколи (DeFi), тъй като ETFSwap (ETFS) е преодоляла пропастта между двете структури.

ETFSwap (ETFS) привлече огромно внимание, особено след като предварителната му продажба се движи доста бързо напред, продавайки доста токени. Понастоящем в първия етап на предварителната си продажба ETFSwap (ETFS) продава своя функционален токен ETFS само за $0.00854 и вече е продала 19.8 милиона токена.

Това отразява високото ниво на интерес и популярност на монетата, което означава, че тя може да се разпродаде преди крайната дата на предварителната продажба. Също така е заложено цената да нарасне със 100% на етап 2 до $0.01831 според предоставената информация от компанията.

Тъй като инвеститорите ще се стремят да диверсифицират портфейлите си, много от тях вероятно ще се обърнат към ETFSwap (ETFS) като интересна инвестиция, което ще увеличи търсенето ѝ. Пазарните анализатори смятат, че това може да тласне към 1,000% увеличение на цената на ETFS токена през следващите дни, в съчетание с факта, че той вече се разпродава бързо.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

В очакване на Ethereum ETF: Как ще се отрази това на растежа на Solana и Furrever Token?Тъй като пазарът на криптовалути се подготвя за потенциални знакови промени, всички погледи са насочени към Ethereum, Solana и Furrever Token.

21.05.2024 11:16 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.