НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) ще експлодират със 100% до средата на 2023 г., казва Джейсън Ърбан

април 10, 2022 13:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) ще експлодират със 100% до средата на 2023 г., казва Джейсън Ърбан

Висш изпълнителен директор на Galaxy Digital казва, че водещите крипто активи Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) могат да се удвоят до средата на следващата година.

В ново интервю за Kitco News, съпредседателят на търговския отдел на Galaxy Digital Джейсън Ърбан казва, че да се достигнат нови висоти за BTC и ETH е неизбежно и че двата най-големи дигитални актива по пазарна капитализация могат да се покачат със 100% до второто тримесечие на 2023 г.

Ако ме бяхте попитали в началото на годината, щях да кажа, че виждам Биткойн [на цена] от $100,000 [и етер в диапазона] $6,500 – $7,000. Смятам ли, че има обратен вятър на това? Потенциално. Смятам ли, че ще има значение? Не.

Така че, ако не е в краят на годината, може да е Q1 [първата четвърт] на следващата година [или] Q2. Ще се случи. Огромният брой хора, които влизат в това пространство, смятам, че просто ще продължат, както знаете, това и фактът, че има полезност.

Урбан също отбелязва, че макар да вярва, че Етериум може един ден да обърне Биткойн, той не мисли, че това ще се случи скоро.

В отговор на въпрос дали ETH може да обърне BTC от домакина Мишел Макори, Ърбан казва:

Мисля, че в един момент да, но предстои ли [скоро]? Не. Мисля ли, че това е нещо, което ще видим през следващите две до три години? Това може би е твърде скоро и може да греша. Не мисля, че е скоро.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто милиардер иска да раздаде богатството си

Тогава Ърбан казва, че институционалният интерес към Етериум нараства, тъй като все повече хора осъзнават ползите от смарт договорите.

Те започват да разбират силата на смарт договорите [и] слоеве-1, върху които могат да надграждат толкова много брилянтни умове, а това е Етериум.

Това е медта. Биткойн е цифровото злато и Етериум е цифровата мед.

Биткойн и Етериум се търгуват съответно около $42,500 и $3,230 към момента на писане, според данни от CoinmarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене

Биткойн остава силен, но може ли да видим корекция?

Анализатор, който правилно определи тазгодишния обрат в криптовалутите, сподели, че бичата му позиция за пазара може да се промени.

януари 29, 2023 9:21 2 мин. четене