НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) преживяват спад, поради ликвидацията на над $600 милиона, докато Furrever Token (FURR) поскъпва по време на успешна предпродажба

16.03.2024 12:02 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) преживяват спад, поради ликвидацията на над $600 милиона, докато Furrever Token (FURR) поскъпва по време на успешна предпродажба

На пазар, белязан от лек спад, Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) преживяват временни загуби, като през последните 24 часа бяха продадени BTC на стойност над $600 милиона.

На пазар, белязан от лек спад, Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) преживяват временни загуби, като през последните 24 часа бяха продадени BTC на стойност над $600 милиона.

Въпреки това Furrever Token (FURR) бързо печели вниманието и доверието на инвеститорите след забележителния успех на втория етап на предварителната си продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като BTC и ETH преминават през период на корекция, FURR се очертава като обещаващ претендент, демонстриращ устойчивост и привличащ интерес с впечатляващото си представяне на предварителната продажба.

Bitcoin (BTC) се бори на фона на разпродажба на $600 милиона: шанс за покупка?

На фона на неотдавнашните пазарни сътресения Bitcoin (BTC) отбеляза лек спад, като текущата му цена се колебае около $69,000, отбелязвайки почти 10% спад през последните 24 часа спрямо предишното си ниво от около $73,000. Този рязък обрат може да се отдаде на значителния натиск от продажби, тъй като инвеститорите ликвидираха лонг позиции, в резултат на което в рамките на 24 часа бяха продадени BTC на стойност над $600 милиона. Въпреки този спад, анализаторите го разглеждат по-скоро като незначителен неуспех, отколкото като фундаментална промяна в настроенията, като изразяват оптимизъм за потенциално възстановяване в близко бъдеще.

По-ранни прогнози на американската инвестиционна банка JPMorgan допринесоха за несигурността около траекторията на цената на BTC, като прогнозираха спад до $42,000 до април, което представлява значителна загуба от 38% спрямо настоящите нива. Въпреки това в инвестиционната общност продължават да съществуват контрастни гледни точки, като известни инвеститори поддържат бичи прогнози. Някои от тях смятат, че $100,000 е реалистична краткосрочна цел за Биткойн, позовавайки се на неговата история на устойчивост и периодични скокове. Забележително е, че мениджърът на фонда Кати Ууд застъпва дългосрочна визия, уверено твърдейки, че Биткойн в крайна сметка ще достигне $1 милион до 2030 г., което подчертава трайния оптимизъм около потенциала на криптовалутата.

Ethereum (ETH) е изправен пред корекция на фона на пазарната волатилност

Ethereum (ETH), пионерската платформа за смарт договори, претърпя забележителен спад през последните 24 часа, като в момента се търгува на ниво около $3,720. Само преди няколко дни ETH се издигна над границата от $4,000, но оттогава е изправен пред значителна корекция, спадайки с близо 10%. Анализаторите обясняват това отдръпване с пазарната волатилност и го разглеждат като корективна фаза след неотдавнашното бичо рали.

Въпреки неотдавнашния спад много експерти остават оптимисти за дългосрочните перспективи на Етериум. Те разглеждат настоящата корекция като временно отстъпление и очакват, че след стабилизирането си ETH може да възобнови възходящата си траектория. Тази корекция предоставя възможност на нови инвеститори да навлязат на пазара и да се присъединят към продължаващото бичо рали около Ethereum.

Спадът в цената на Ethereum се влияе и от по-широките пазарни настроения, особено от спада на Bitcoin (BTC), който служи като водещ индикатор за пазара на криптовалути. Експертите обаче смятат, че както BTC, така и ETH имат потенциала да се възстановят от този спад. Тъй като Bitcoin и Ethereum често показват корелирани ценови движения, възстановяването на BTC може да повлияе положително на ETH и да проправи пътя за подновяване на бичия импулс на пазара.

Furrever Token (FURR) прави революция сред крипто пазара в условията на спад

В условията на пазарни спадове Furrever Token (FURR) стои като фар на възможностите, демонстрирайки устойчивост и иновации. Вторият етап от предварителната му продажба също приключи за рекордно кратко време, като до момента събра впечатляващите $200,000 общи инвестиции. Това постижение подчертава огромното търсене и доверието във визията на FURR, като създава предпоставки за още седем етапа на предварителната продажба, всеки от които обещава значителни възможности за инвеститорите. С първия етап, който предлага до 15Х потенциална възвръщаемост в бъдеще, FURR представлява примамливо предложение за тези, които търсят значителни печалби в условията на пазарна несигурност.

Въпреки преобладаващите пазарни предизвикателства, уникалните характеристики на FURR го позиционират като изключителна инвестиционна възможност. Освен с успеха си в предварителната продажба, FURR може да се похвали със стабилна екосистема, предназначена да предефинира крипто пазара. Ангажиментът на проекта към иновациите е очевиден в неговите новаторски характеристики, които включват децентрализиран пазар за стоки и услуги, свързани с домашни любимци, насърчаващ ангажираността и полезността на общността. Освен това FURR използва най-съвременната блокчейн технология, за да гарантира прозрачност, сигурност и ефективност, осигурявайки на инвеститорите спокойствие и доверие в интегритета на проекта.

В такива бурни времена Furrever Token (FURR) се очертава като обещаващ инвестиционен вариант, предлагащ стабилност, потенциал за растеж и силно чувство за общност. Със своите постижения в предварителната продажба и иновативни функции FURR въплъщава устойчивостта и напредничавия дух, които определят крипто индустрията. Тъй като инвеститорите се ориентират в пазарната несигурност, FURR предоставя възможност не само да издържат на бурята, но и да процъфтяват и да поемат по пътя към финансовия просперитет и иновациите.

Запознайте се с най-вълнуващата предварителна продажба на 2024 г. сега.

Научете повече за Furrever Token (FURR) тук:Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.