НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) се покачват с 10%: Furrever Token (FURR) се стреми да се възползва от пазарното рали27.03.2024 12:17 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) се покачват с 10%: Furrever Token (FURR) се стреми да се възползва от пазарното ралиСлед период на спад, крипто пазарите показват обещаващи сигнали за възстановяване. Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), две от водещите криптовалути, се повишиха с около 10% през последните 7 дни, което е сигнал за потенциален обрат.

Това възходящо движение предизвика оптимизъм сред инвеститорите и ентусиастите, като сега погледите са насочени към алтернативни токени като Furrever Token (FURR), тъй като те се стремят да се възползват от пазарното рали.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Възстановяване на Bitcoin на фона на спекулациите за натрупване и презапасяване

Към момента на писане на статията Bitcoin (BTC) преживява възраждане, като цената му се колебае около $70,000, отбелязвайки забележително увеличение от 10% за последните 7 дни. След кратък спад BTC изглежда се възстановява, което подсказва за потенциален нов исторически връх на хоризонта. Забележително е, че фирмата за блокчейн анализи Santiment наскоро съобщи за значително придобиване на BTC от ключови заинтересовани страни, често наричани “акули” и “китове“, които колективно придобиха 51,959 BTC на 24 март, оценени на приблизително $3.4 милиарда по това време.

Това натрупване, представляващо 0.263% от цялото налично предлагане, предполага нарастващо доверие сред основните инвеститори. С наближаването на халвинга на Bitcoin след около три седмици, насрочено за около 20 април, анализаторите очакват продължителен ръст на тези портфейли, което потенциално може да повлияе положително на по-широкия пазар на криптовалути. Въпреки опасенията за по-голямо отстъпление преди халвинга, BTC преживя само скромно отстъпление от 17% от неотдавнашния си исторически връх от $73,700, достигайки $61,494 на 20 март.

Технически анализатори като Rekt Capital твърдят, че ако това бележи приключването на корекцията преди халвинга, представянето на Bitcoin отразява плътно прехалвинг корекцията от 2020 г., демонстрирайки устойчивост в условията на пазарна волатилност. На фона на съобщенията за засилени продажби след затварянето на пазара в САЩ, BTC остава устойчив, като към момента на писане на статията се търгува с ръст на ниво около $70,576.

Стабилно рали на Ethereum: Ценови скок и бичи знаци

Ethereum (ETH) преживява устойчиво рали, като цената му е приблизително $3,600, което е с 10% повече през последните 7 дни. Този скок следва отскок от ключовото ниво на подкрепа при $3,453, което е сигнал за възобновяване на пазарния интерес. Ethereum достигна връх от около $3,680, преди да се стабилизира близо до $3,650, придружен от увеличен обем на търговията, което показва нарастващо доверие на инвеститорите, тъй като се приближава до критични нива на съпротива на фона на по-широкия възходящ тренд на пазара на криптовалути, воден от Bitcoin.

Неотдавнашният възход на цената на Ethereum беше обусловен от значителното ликвидиране на шорт позиции на стойност над $100 милиона, което демонстрира силен импулс за покупки. С пазарната капитализация на Ethereum, надхвърляща $428 милиарда, криптовалутата демонстрира устойчивост въпреки спада в средата на март. Техническият анализ разкрива бичи тренд на дневната графика, като Етериум формира по-високи върхове и по-високи дъна, което предполага устойчив възходящ импулс.

Въпреки това се препоръчва предпазливост, тъй като стохастичният RSI навлиза в свръх купена територия, сигнализирайки за потенциално краткосрочно отдръпване преди по-нататъшни печалби. Въпреки това паричният поток на Чайкин (CMF) остава положителен, което показва, че натискът за покупка надделява над натиска за продажба.

Преодоляването на линията на гърлото близо до $3,655 може да тласне Ethereum към региона на $4,000, въпреки че състоянието на свръх купен актив може да доведе до временни отстъпления. Въпреки това пазарните нагласи остават предпазливо оптимистични, като техническите анализатори предполагат потенциално рали към $4,000, подкрепено от бичи модели на по-кратките времеви рамки.

На крипто вълната: Furrever Token (FURR) е готов за метеоритен възход на фона на ралито на Bitcoin и Ethereum

Furrever Token (FURR) е готов да ускори своя вече бърз напредък в предварителните продажби на фона на неотдавнашните ралита на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). Тъй като BTC и ETH отбелязват забележителни повишения, настроенията на инвеститорите на пазара на криптовалути са оптимистични, което създава благоприятни условия за процъфтяване на FURR. Използвайки този импулс, FURR може да се възползва от повишения интерес и ентусиазъм сред инвеститорите, за да ускори допълнително своята кампания за предварителни продажби.

Отличаващите се характеристики на FURR подсилват позицията ѝ на стабилен проект в крипто пространството. За разлика от традиционните криптовалути, FURR вкарва елемент на очарование и наслада на пазара със своя причудлив подход, съсредоточен върху очарователни изображения на дигитални котки. Като интегрира в своята екосистема стикери, емоджита и визуални изображения на тема дигитални котки, FURR създава ангажиращо и приятно потребителско изживяване, насърчавайки чувството за общност и споделена радост сред своите потребители. Освен това FURR дава приоритет на сигурността и спазването на изискванията, като провежда одити и прилага мерки за безопасност, за да гарантира сигурно и приятно изживяване за всички участници.

Високото ниво на инвеститорски интерес е видно от напредъка на предварителната продажба на FURR, който е бърз и впечатляващ. След като вече набра над $470,000, FURR е близо до приключване на четвъртия етап от предварителната продажба, което е сигнал за силно търсене и доверие в потенциала на проекта. С ралито на BTC и ETH, което подхранва оптимизма и стимулира пазарните настроения, FURR е в добра позиция да използва този импулс, за да привлече още повече инвеститори и да придвижи проекта си напред към успеха.

Заключителни думи

В обобщение, пазарът на криптовалути е свидетел на възраждане, като водещи са Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). Furrever Token (FURR) обаче може да е готов да се възползва от тази инерция, предлагайки уникален и очарователен проект на фона на пазарното рали. Със своите интересни характеристики и силен инвеститорски интерес FURR се бори да се позиционира за успех в развиващия се крипто пазар.

Разгледайте една от най-ексклузивните възможности за 2024 г. в етап на предварителна продажба:

Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram

Следвайте официалния акаунт на X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.