НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin Core пуска най-новата си актуализация: Най-добрите криптовалути, които може да бъдат повлияни положително от тази промяна

07.06.2024 9:31 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Core пуска най-новата си актуализация: Най-добрите криптовалути, които може да бъдат повлияни положително от тази промяна

Мрежата на Bitcoin скоро може да се сдобие с голяма актуализация, тъй като беше представен вариант за пускане на Core v27.1rc1.

В неотдавнашна публикация в X (Twitter) екипът за разработка отбеляза как това бележи значителна стъпка след пускането на версия 27.08 през април.

Вариантите за пускане са тестови версии и когато не бъдат открити критични проблеми, те може бъдат обозначени като v27.1. Някои от ключовите подобрения ще включват подсилена функционалност и сигурност на мрежата, както и допълнителни усъвършенствания и оптимизации. Тъй като тази актуализация се разпространява официално, цената на BTC може да отбележи повишение, а когато това се случи, може да я последват и други криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В резултат на това съобразителните търговци вече започнаха да диверсифицират своите авоари и натрупват алткойни като Angry Pepe Fork (APORK), Stacks (STX), Ethereum Classic (ETC), Avalanche (AVAX) и Optimism (OP).

Днес ще разгледаме представянето им на графиката, за да видим коя криптовалута може да има най-голям потенциал за възход.

Най-добрите криптовалути за наблюдение след пускането на последната актуализация на Bitcoin Core

За да видим коя криптовалута има най-висок потенциал за възход, ще анализираме всяка от тях поотделно.

Angry Pepe Fork (APORK) се бори да скочи 100Х, подхранвано от уникалната система „Завладей, за да спечелиш”

Angry Pepe Fork (APORK) променя застоялия пейзаж на меме монетите, като стимулира широкото участие на потребителите и дългосрочния принос към мрежата чрез програмата Conquer-to-Earn. Проектът трансформира притежанието на меме монети, което обикновено не носи никаква функционалност и е пасивна инвестиция. Това е напълно променено, тъй като Angry Pepe Fork дава възможност за активно генериране на стойност чрез стейкинг.

Налични са гъвкави опции за стейкинг, които се грижат за различни профили на толерантност към риска, и те позволяват на потребителите да залагат криптовалутите си за различни срокове, въз основа на тяхната толерантност към риска и очакване на възнаграждение, тъй като те могат да залагат APORK между 30 дни, 60 дни и 90 дни. Понастоящем предлагана на ниска входна точка от само $0.014 за токен, монетата представлява солидна възможност за диверсификация, тъй като анализаторите прогнозират 100Х потенциал за растеж на криптовалутата. Освен това, за разлика от инфлационните токени, APORK налага недостиг на токени, тъй като предлагането му е ограничено на 1.9 милиарда.

Тя е изградена и върху високопроизводителния блокчейн Solana, който улеснява бързите и рентабилни транзакции – аспект, който я позиционира като жизнеспособна алтернатива на чисто спекулативните криптовалути. В резултат на това Angry Pepe Fork е готова да се превърне в основен играч на арената на меме монетите, базирани на Solana, и осигурява нов вход с висок ROI за търговците, които са пропуснали ранните дни на Pepe Coin, което я прави убедителна възможност да преживеят подобна сензация.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork

Цената на Stacks проби над $2 – какво следва?

Stacks (STX) доминира на графиките след голямо седмично увеличение, в резултат на което криптовалутата проби над ценовата бариера от $2. Нещо повече, Джейк Пахор в X (Twitter) отбеляза как DeFi активността на Stacks бележи сериозен ръст. През изминалата година общата заключена стойност (TVL) се е увеличила с над 400% и продължава да се покачва, достигайки $114 милиона по данни на DeFiLlama.

Освен това криптовалутата Stacks също може да отбележи повишена употреба като пряк резултат. Цената на Stacks трябва да надмине ценовата бариера от $2.5 по-нататък, за да си възвърне вниманието на биковете. Според прогнозата за цената на Stacks криптовалутата може да завърши 2024 г. на цена от $4.32.

Криптовалутата Ethereum Classic се движи над $30 – може ли да достигне $40 по-нататък?

Криптовалутата Ethereum Classic (ETC) също се движи нагоре, подхранвана от повишения пазарен ентусиазъм около бъдещето на BTC и други алткойни. През изминалата седмица цената на Ethereum Classic проби над ценовата бариера от $30 и е готова да преодолее нови висоти, подхранвана от общите бичи настроения.

Данните за RSI и MACD на криптовалутата Ethereum Classic са оптимални, което би могло да доведе до повишен темп на поскъпване на нейната стойност. Според прогнозата за цената на Ethereum Classic тя може да достигне $42.44 до края на 2024 г.

Avalanche (AVAX) тръгвa нагоре, тъй като EtherMail стартира в мрежата

Avalanche (AVAX) се повиши в класациите, особено след като EtherMail заработи на върха на своята мрежа. EtherMail е мост между Web 2.0 и Web 3.0 чрез електронната поща, като предоставя на потребителите пълна собственост, контрол и суверенитет върху входящите пощенски кутии. В резултат на това цената на Avalanche се повиши над $37 през последната седмица и скоро може дори да пробие над $40.

Според крипто метриката Avalanche е доминираща, а инерцията е в зелената зона, което може да привлече вниманието на китовете. Според прогнозата за цената на Avalanche, тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $53.11.

Optimism (OP) в подем след развитието на Blockscout

Optimism (OP) наскоро породи вълнение към разширяване на своята екосистема, тъй като Blockscout обяви, че процъфтява благодарение на безвъзмездните средства от общността, и подчерта цикъла, който програмата за безвъзмездно ретрофинансиране на Optimism донесе на развитието на изследователя с отворен код.

Аспекти като тези могат да допринесат за увеличаване на търсенето на криптовалутата Optimism, което би могло да тласне стойността ѝ напред. Данните на графиката показват, че криптовалутата наистина се покачи през изминалата седмица, тъй като цената на Optimism отбеляза ръст до $2.58, където намери подкрепа. И все пак, тя може да се изкачи много по-нагоре, тъй като според прогнозата за цената на Optimism тя може да достигне $3.56 до края на четвъртото тримесечие на 2024 г.

Вземане на правилно решение при диверсифициране на притежаваните активи

Последната актуализация на Bitcoin Core може да доведе до значителни оптимизации на екосистемата, а това може да предизвика вълни на по-широкия крипто пазар. Многобройни криптовалути могат да бъдат бичи повлияни от тази промяна. От многото налични алткойни Stacks, Ethereum Classic, Avalanche и Optimism показаха бичи резултати, но предстоящата Angry Pepe Fork има потенциала да отбележи най-голям ръст, тъй като анализаторите прогнозират 100Х покачване, което може да доведе до огромна възвръщаемост на инвестициите за ранните търговци.

Купете Angry Pepe Fork, преди цената му потенциално да скочи до небето


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.