НАЧАЛО Други

Binance зарадва жените в крипто сектора с нова кампания

08.03.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance зарадва жените в крипто сектора с нова кампания

Binance представи уникален парфюм, наречен "CRYPTO", в чест на Международния ден на жената (IWD), с цел да се справи с неравенството между половете, което преобладава в сферата на криптовалутите.

Този ход е част от по-широка инициатива, насочена към насърчаване на женското участие в крипто общността. В допълнение към пускането на парфюма, Binance предостави образователни ресурси чрез своята Академия и предлага финансови стимули на първите 5,000 жени, които попълнят тест, демонстрирайки своята отдаденост на насърчаването на приобщаването.

Парфюмът служи като фокусна точка на кампанията на Binance 2024 IWD (Световен ден на жените), предназначена да ангажира жените и да разпали разговори за тяхното участие в криптовалутите. Макар че този подход е новаторски, той предизвика различни реакции, като някои критици поставиха под въпрос зависимостта му от стереотипи и потенциалната му ефективност за преодоляване на различията между половете.

По-специално, създателката на NFT, Betty изрази загриженост относно стратегията на кампанията, което предизвика редица реакции от страна на общността.

Отзивите варираха от скептицизъм по отношение на мотивите на до предложения за по-въздействащи инициативи, насочени към преодоляване на неравенството между половете в сектора на криптовалутите. Членовете на общността подчертаха значението на осигуряването на платформи за жените, които да споделят своя опит и познания в крипто индустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Зарязването на долара – основната тема на предстоящата среща в Русия

Според неотдавнашно изявление на дипломат акцентът на срещата на върха на БРИКС през 2024 г. ще бъде поставен главно върху програмата за дедоларизация.

24.04.2024 12:00 2 мин. четене

Огромен ръст на крипто даренията за благотворителност

Крипто даренията трансформират американската филантропия: Над $2 милиарда са събрани през 2023 г., като 56% от водещите благотворителни организации приемат дигитални активи.

24.04.2024 10:12 2 мин. четене

БРИКС: Руски министър с важно съобщение за финансовото бъдеще на съюза

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели в интервю, че страните от БРИКС обсъждат използването на трансакции със стабилни монети и на платформа за плащания в CBDC с цел подобряване на финансовата интеграция.

24.04.2024 7:00 1 мин. четене

БРИКС: Ще замени ли съюза долара с криптовалути?

Страните от БРИКС развиват смела програма за отказ от щатския долар в полза на единна криптовалута за международна търговия.

23.04.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.