НАЧАЛО Други

Binance замразяват крипто сметки свързани с WEX

ОКТ. 31, 2018 16:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance замразяват крипто сметки свързани с WEX

Сметки, непряко свързани с противоречивата крипто борса, WEX, бяха замразени от Binance.


93,000 етера (ETH) бяха прехвърлени в Binance от свързани с WEX портфейли, а потребителите са загрижени, че техните средства могат да бъдат невъзстановими.

Базираната в Малта дигитална борса за активи, Binance, съобщи за замразени сметки, които са получили над 93 000 етера от два различни крипто портфейла. Сметките са затворени, защото се смята, че са свързани със спорните World Exchange Services (WEX).


Замразени крипто сметки


Лия Ли, световният PR мениджър в Binance, потвърди на 25 октомври, че сметките са разследвани, тъй като потребителите на WEX са информирали мениджърския екип на Binance, че не са могли да направят тегления от WEX.

Според потребителите на WEX, два портфейла, свързани с руската борса, са преместили големи количества етер в Binance (чрез 25 транзакции през август и октомври). Потребителите вече се притесняват, че може би няма да могат да си върнат парите, защото изглежда, че техните средства са прехвърлени в Binance.


Потребителски средства "не са налични"


Както се съобщава наскоро в CryptoGlobe, сега има поне 35 полицейски доклада, подадени срещу борсата на WEX, тъй като много потребители не са успели да изтеглят средствата си от крипто платформата за повече от три месеца.

Потребителите на WEX също се оплакват от управлението на борсата и от отдела за обслужване на клиенти. Както беше споменато, крипто търговец заяви през август, че депозира $11 000 в Litecoin (LTC) на WEX, обаче му е казано от представителите на борсата, че средствата му не са "налични".

Крипто инвеститорът също заяви, че е "100% уверен", че средствата му са невъзстановими - което означава, че са били откраднати.


Стотици разочаровани потребители


По-конкретно жалбите срещу WEX продължават да се увеличават, тъй като има данни, че има стотици разочаровани потребители, които са изразили загриженост относно операциите на борсата в различни Telegram групи.

Има Telegram групa с над 400 членове, която е насочена към подаване на полицейски доклади срещу WEX. Има още една чат група с над 1000 активни членове, които се опитват да изтеглят своите средства от WEX.

Приблизително 93 000 ETH (около $18 милиона) може да са изложени на риск - тъй като тези средства са преместени в Binance. Възможно е също така да има повече потребителски средства, които потенциално биха могли да бъдат откраднати, тъй като потребителите на WEX не успяха да изтеглят повечето от крипто активите от борсата.

Коментирайки положението, PR представителят на Binance, Лия Ли каза:

Ние не сме запознати със специфичната ситуация в WEX, но все пак винаги проучваме твърденията на потребителите и ще спрем достъпа до тях, ако се открие някаква необичайна дейност. Ние също насърчаваме потребителите, които може да са засегнати, да подават доклади до местните правоприлагащи органи и да ги помолим да ни изпратят номера на делата или официалните съобщения / писма за разследване. Досега все още не сме получили никакви известия.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света