НАЧАЛО Други

Binance замразяват крипто сметки свързани с WEX

ОКТ. 31, 2018 16:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance замразяват крипто сметки свързани с WEX

Сметки, непряко свързани с противоречивата крипто борса, WEX, бяха замразени от Binance.


93,000 етера (ETH) бяха прехвърлени в Binance от свързани с WEX портфейли, а потребителите са загрижени, че техните средства могат да бъдат невъзстановими.

Базираната в Малта дигитална борса за активи, Binance, съобщи за замразени сметки, които са получили над 93 000 етера от два различни крипто портфейла. Сметките са затворени, защото се смята, че са свързани със спорните World Exchange Services (WEX).


Замразени крипто сметки


Лия Ли, световният PR мениджър в Binance, потвърди на 25 октомври, че сметките са разследвани, тъй като потребителите на WEX са информирали мениджърския екип на Binance, че не са могли да направят тегления от WEX.

Според потребителите на WEX, два портфейла, свързани с руската борса, са преместили големи количества етер в Binance (чрез 25 транзакции през август и октомври). Потребителите вече се притесняват, че може би няма да могат да си върнат парите, защото изглежда, че техните средства са прехвърлени в Binance.


Потребителски средства "не са налични"


Както се съобщава наскоро в CryptoGlobe, сега има поне 35 полицейски доклада, подадени срещу борсата на WEX, тъй като много потребители не са успели да изтеглят средствата си от крипто платформата за повече от три месеца.

Потребителите на WEX също се оплакват от управлението на борсата и от отдела за обслужване на клиенти. Както беше споменато, крипто търговец заяви през август, че депозира $11 000 в Litecoin (LTC) на WEX, обаче му е казано от представителите на борсата, че средствата му не са "налични".

Крипто инвеститорът също заяви, че е "100% уверен", че средствата му са невъзстановими - което означава, че са били откраднати.


Стотици разочаровани потребители


По-конкретно жалбите срещу WEX продължават да се увеличават, тъй като има данни, че има стотици разочаровани потребители, които са изразили загриженост относно операциите на борсата в различни Telegram групи.

Има Telegram групa с над 400 членове, която е насочена към подаване на полицейски доклади срещу WEX. Има още една чат група с над 1000 активни членове, които се опитват да изтеглят своите средства от WEX.

Приблизително 93 000 ETH (около $18 милиона) може да са изложени на риск - тъй като тези средства са преместени в Binance. Възможно е също така да има повече потребителски средства, които потенциално биха могли да бъдат откраднати, тъй като потребителите на WEX не успяха да изтеглят повечето от крипто активите от борсата.

Коментирайки положението, PR представителят на Binance, Лия Ли каза:

Ние не сме запознати със специфичната ситуация в WEX, но все пак винаги проучваме твърденията на потребителите и ще спрем достъпа до тях, ако се открие някаква необичайна дейност. Ние също насърчаваме потребителите, които може да са засегнати, да подават доклади до местните правоприлагащи органи и да ги помолим да ни изпратят номера на делата или официалните съобщения / писма за разследване. Досега все още не сме получили никакви известия.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света