НАЧАЛО Крипто Крими

Binance спира всички сделки заради необичайни крипто транзакции

ЮЛИ. 4, 2018 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance спира всички сделки заради необичайни крипто транзакции

Binance, най-големият в света крипто обмен по обем на търговията, преустанови търговските услуги, часове след като нередовните транзакции бяха съобщени.


Syscoin, разпределена мрежа, базирана на форк на протокола на Биткойн, заяви в Twitter около 21:00 UTC във вторник, че е забелязала потенциален проблем със своята система и впоследствие е поискал обмена да спре търговията с SYS токени. По-късно проектът потвърди след разследване, че е открил "странно търговско поведение, съчетано с атипична блокчейн дейност".

Въпреки че Syscoin все още не е разкрил подробности от разследването си, проблемът изглежда е довел до необичайни транзакции в книгите за поръчки SYS на Binance, които представляват над 87% от общия обем на търговията, сочат данните.

24-часовата цена на Binance показва, че в един момент един SYS е бил на стойност 96 BTC, докато цената му преди това е поддържала стойност около 0.00004 BTC. Все още не е ясно колко SYS токени са били търгувани на необичайната цена.

В отговор на запитването на CoinDesk, съоснователят на Syscoin Sebastien DiMichele заяви:

Моето разбиране е, че да, Syscoin беше продаден за 96 BTC на брой в един момент днес. Видяхме масивна дейност на ботове, нашата общност ни съобщи, че имат проблеми с депозитите в Binance.

Три часа след съобщението на Syscoin, Binance каза в блога си, че е спрял всички търговски услуги на платформата, тъй като ще "претърпи системна поддръжка". 


По време на поддръжката "ще бъдат преустановени търговията, изтеглянията и други функции на сметката."

Докато Binance не уточни дали спирането е пряк резултат от докладваният от Syscoin проблем, борсата посочи, че поддръжката на системата се дължи на някаква "нередовна търговия" на платформата.

"Поради нередовната търговия с някои приложни програмни интерфейси (API), Binance ще премахне всички съществуващи API ключове като предпазна мярка за сигурност. Всички потребители на API трябва да пресъздадат своите API ключове", пише Binance.

След събитието, цената на Syscoin се повиши с около 100% до почти $0.50, което бе последвано от бърз спад до около $0.28, според данни от CoinMarektCap.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Хакер открадна милиони от DeFi платформа

pBTC е версия на опаковани или ‘wrapped’ биткойни в екосистемата pNetwork. Опакованият Биткойн е токен на блокчейн със смарт договори, който е подкрепен от еквивалентно количество биткойни. Създаден е...
СЕП. 22, 2021 10:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш директор на руската крипто борса Wex арестуван в Полша

Wex, който по-рано беше известен като BTC-e, беше добре позната борса "в тъмните среди" в първите дни на крипто индустрията. Твърди се, че там са били изпрани средства от множество високопрофилни крип...
СЕП. 19, 2021 13:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на крипто хедж фондове осъден на 7 години във федерален затвор

В изявление от 15-ти септември от Министерството на правосъдието на САЩ (DoJ) се съобщава, че окръжният съдия на САЩ Валери Капрони връчи на Син 90-месечна присъда за измама на инвеститорите в размер ...
СЕП. 16, 2021 15:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC предприема действия срещу компаниите на китайски милиардер

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) повдигна обвинение срещу три от компаниите на китайския милиардер Гуо Венги за първоначално предлагане на монети (ICO) и първоначално публично предлагане ...
СЕП. 15, 2021 08:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света