НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance премахва Terra (LUNA) от платформата си за търговия

МАЙ. 13, 2022 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance премахва Terra (LUNA) от платформата си за търговия

Нещата не се подобряват за екосистемата на Terra, тъй като Binance вече реши да премахне двойките за търговия с LUNA и UST.

На 13-ти май Binance, най-голямата крипто борса в света по обем, публикува известие за премахване на някои двойки за маржин и спот търговия.


Борсата добави, че ще премахне и преустанови търговията, ще затвори позициите на потребителите, ще извърши автоматично сетълмент и ще анулира всички чакащи поръчки в 00:40 UTC.


Двойките за спот търговия, които трябва да бъдат премахнати, включват LUNA/BTC, LUNA/BIDR, LUNA/AUD, LUNA/BNB, LUNA/ETH, LUNA/USDT, LUNA/GBP, LUNA/BRL, LUNA/TRY и LUNA/EUR.


Платформата също така преустановява търговската дейност за стабилната монета UST, премахвайки следните двойки: BTC/UST, LUNA/UST, ETH/UST, BNB/UST и UST/USDT.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Върховният съд в Шанхай обяви Биткойн за виртуален актив с икономическа стойност, защитен от китайския закон


Ужасни времена за Terra (LUNA)


Този ход идва, малко след като LUNA падна до нула, или $0.00004 към момента на публикуване според данни от CoinMarketCap. Токенът вече официално е загубил 100%, както се съобщава от платформата, а циркулиращото предлагане са невероятните 6.5 трилиона токена. Всеизвестният противник на Биткойн Питър Шиф не можа да устои да коментира ситуацията:


Terra (LUNA) предоставя перфектен пример защо не винаги трябва да "купувате спада". Вчера LUNA се понижи с 98%. Ако сте купили този спад, мислейки, че сривът е създал страхотна възможност за покупка, вие сте загубили 99.3% днес. Това може да се случи с всяка криптовалута.


Към момента на публикуване UST, някога третата по големина стабилна монета, се движи около нивото от $0.168, но на някои борси дори се търгува на по-ниска цена, според анализатора Колин Ву:Според южнокорейска медия, полицията разследва доклад, че неизвестно лице е посетило дома на главния изпълнителен директор на Terraform Labs До Куон. Съпругата на Куон е поискала от полицията да определи лице за спешна лична протекция.


Блокчейнът Terra беше спрян на 13-ти май, за да позволи на валидаторите "да измислят план за възстановяването му".


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света