НАЧАЛО Прессъобщения

Binance представи Megadrop: Ранен достъп до награди от обещаващи Web3 проекти

29.04.2024 11:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance представи Megadrop: Ранен достъп до награди от обещаващи Web3 проекти

Първият проект, който ще бъде представен на Binance Megadrop, е BounceBit (ВВ), верига за повторно стейкване на BTC

Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света, обяви Binance Megadrop, нова платформа за стартиране на токени с airdrop събития и Web3 мисии. Потребителите могат да се абонират с BNB и/или да изпълняват куестове в своя Web3 портфейл за ранен достъп до награди от избрани Web3 проекти, още преди техните токени да бъдат обявени на борсата на Binance. Първият проект, който бе представен на Binance Megadrop, е BounceBit (BB) – верига за повторно стейкване на BTC. 

,,Чрез Binance Megadrop, ние променяме потребителското изживяване, предоставяйки ранен достъп до иновативни Web3 проекти чрез интерактивни подходи. Платформата обединява работата ни в посока ангажираност, образование и награждаване на нашите потребители. Смятам, че това е не само една иновативна стъпка в посока задържане на непрекъснато нарастващото доверие, което потребителите имат към Binance като борса, но и като надежден попечител на средствата им. Истински вярвам, че най-сигурният начин да задържиш потребителите си ангажирани е никога да не ги подвеждаш и да им даваш именно това, което искат’’, коментира Веселин Георгиев, Country Manager на Binance за България. 

Всеки потребител на платформата Binance има достъп до Binance Megadrop, след като влезе в акаунта си и се абонира за заключени BNB продукти и/или изпълни Web3 мисии, с които да натрупа резултати. Завършването им се осъществява при поне един активен Web3 портфейл на Binance. Достъп до мисиите може да бъде получен на страница Megadrop в приложението Binance. След изпълнение на куестовете, потребителите трупат резултати и получават множител за тях. На база на получените резултати, потребителите ще получат напълно безплатни токени от BounceBit след края на периода на кампанията.

Повече за системата за резултати, както и всички правила и условия, можете да откриете тук: Binance Megadrop.

За Binance

Binance е водеща глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи. Спечелила доверието на милиони по целия свят, платформата Binance е посветена на увеличаването на свободата на парите за потребителите, предлагайки широка гама от крипто продукти. За повече информация посетете: https://www.binance.com

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.