НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance ще пускат нова, обвързана с XRP криптовалута

ОКТ. 4, 2019 16:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance ще пускат нова, обвързана с XRP криптовалута

Чанпен Джао, основател и главен изпълнителен директор на Binance, обяви, че крипто борсата ще пусне нова криптовалута, която ще бъде фиксирана 1:1 с XRP.

Джао сподели новината в четвъртък, заявявайки, че активът ще бъде на "$100% обезпечен“ от XRP .

Новата монета е предназначена да даде на потребителите на децентрализираната крипто борса Binance DEX, начин да инвестират в крипто актив, който ще се представя точно както XRP.


Изпълнителният директор казва, че всяка транзакция може да бъде проверена на блокчейн. Той също така посочи, че се надява новият актив всъщност да увеличи търсенето на XRP монети.

"Предлагането ще "циркулира“ на Binance Chain. Монетите ще трябва да се използват активно за търговия. Нищо не се променя от гледна точка на предлагането. Търсенето трябва да се увеличи, въпреки че се наблюдават повече случай на използване и търговия.


Някои потребители в Twitter попитаха за целта на новата монета, като Джао отговори:

"Някога искали ли сте повече двойки за търговия срещу XRP? Родния XRP няма директни двойки за търговия (особено на всеки не-попечителски DEX), например BTC, BNB, MATIC и т.н. Е, сега има."

През юни Binance пусна монета, която е фиксирана към стойността на Биткойн .


В съобщението на компанията, служителите навлязоха в повече подробности относно целта на обезпечените активи при децентрализираната си борса.

"Основното предимство на предлагането на монети обезпечени с крипто е, че очевидно това предоставя на търговците на Binance DEX многото монети, които имат собствени блокчейн мрежи."


С увеличаването на селекцията на монети, които са налични на Binance DEX, трябва да има увеличение на обема и ликвидността на търговията. Това допълнително ще увеличи полезността на платформата.

В дългосрочен план, борсата планира да стартира крипто активи, фиксирани към всички основни криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Binance добавиха XRP опции

Вчера Binance разпространи новината, че XRP и ETH договорите вече са добавени към Binance Options.Сега потребителите на Binance могат да се възползват от тези нови инструменти за търговия с XRP и E...
МАЙ. 26, 2020 17:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Турска стабилна монета бе добавена на BTSE

Съоснователят и главен изпълнителен директор на BTSE Джонатан Леонг заяви, че този ход „дава възможност на турските потребители да осигуряват по-ниски такси чрез парични преводи, както и моментен сетъ...
МАЙ. 26, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази безизвестна криптовалута е на път към огромни печалби, според пазарен анализатор

'2020 Phenomenon Playbook' на Тивари изброява Crypterium (CRPT) като монетата с потенциал за огромен растеж, съобщава IBTimes. Ветеранът от Уолстрийт казва, че може да скочи с 700% през следващите две...
МАЙ. 25, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Един алткойн се изстреля с 10,300%

Това се случи след като във 4chan и в Telegram групи се популяризира твърдението, че алткойнът ще направи рали.  Публикация в секция ‘бизнес и финанси’ във 4chan възхвали Opyn yCurve Insuran...
МАЙ. 25, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света