НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance ще пускат нова, обвързана с XRP криптовалута

ОКТ. 4, 2019 16:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance ще пускат нова, обвързана с XRP криптовалута

Чанпен Джао, основател и главен изпълнителен директор на Binance, обяви, че крипто борсата ще пусне нова криптовалута, която ще бъде фиксирана 1:1 с XRP.

Джао сподели новината в четвъртък, заявявайки, че активът ще бъде на "$100% обезпечен“ от XRP .

Новата монета е предназначена да даде на потребителите на децентрализираната крипто борса Binance DEX, начин да инвестират в крипто актив, който ще се представя точно както XRP.


Изпълнителният директор казва, че всяка транзакция може да бъде проверена на блокчейн. Той също така посочи, че се надява новият актив всъщност да увеличи търсенето на XRP монети.

"Предлагането ще "циркулира“ на Binance Chain. Монетите ще трябва да се използват активно за търговия. Нищо не се променя от гледна точка на предлагането. Търсенето трябва да се увеличи, въпреки че се наблюдават повече случай на използване и търговия.


Някои потребители в Twitter попитаха за целта на новата монета, като Джао отговори:

"Някога искали ли сте повече двойки за търговия срещу XRP? Родния XRP няма директни двойки за търговия (особено на всеки не-попечителски DEX), например BTC, BNB, MATIC и т.н. Е, сега има."

През юни Binance пусна монета, която е фиксирана към стойността на Биткойн .


В съобщението на компанията, служителите навлязоха в повече подробности относно целта на обезпечените активи при децентрализираната си борса.

"Основното предимство на предлагането на монети обезпечени с крипто е, че очевидно това предоставя на търговците на Binance DEX многото монети, които имат собствени блокчейн мрежи."


С увеличаването на селекцията на монети, които са налични на Binance DEX, трябва да има увеличение на обема и ликвидността на търговията. Това допълнително ще увеличи полезността на платформата.

В дългосрочен план, борсата планира да стартира крипто активи, фиксирани към всички основни криптовалути.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Telegram може да отложат пускането на своята криптовалута с поне шест месеца

Според руския Forbes, двама неназовани инвеститори в проекта за 1,7 милиарда долара казаха пред медиите, че Telegram вече са признали, за отлагане на старта с „минимум шест месеца“.Telegram се стремях...
ОКТ. 17, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Може ли регулаторите да са причина за липсата на растеж при цената на XRP? (видео)

На въпроса защо XRP изостава в сравнение с останалата част от крипто пазара, Гарлингхаус казва на Fox Business, че до голяма степен регулаторите могат да имат вина за това.Американската Комисия по ...
ОКТ. 17, 2019 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко от големите нодове не се държат от Ripple?

Списъкът на доверените валидатори на Ripple е актуализиран, показвайки, че 79% от нодовете (възлите) в списъка не се управляват от стартъпа.Според последните данни, седем от 34-те валидатора на UNL в ...
ОКТ. 13, 2019 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

По-вероятно е Етериум да достигне $50, а не $1000 през 2020 година

В публикацията си той заявява, че Етериум има по-голям шанс да удари $50, отколкото $1,000, но не обясни защо.Някои потребители в Twitter го попитаха какво го е накарало да стигне до това заключени...
ОКТ. 13, 2019 13:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света