НАЧАЛО Други

Binance не е борса на институционално ниво – Weiss Ratings

декември 11, 2018 20:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance не е борса на институционално ниво – Weiss Ratings

Binance, една от най-големите борси за криптовалути в света, се счита за неподходяща за институционални инвеститори, според Weiss Ratings.

Според публикация на официалната Twitter страница на компанията, обмена работи по предоставяне на „нова подсметка“ за институционалните инвеститори, но тя не го прави подходящ за инвеститорите.

Binance се стреми да помогне на институционалните инвеститори с нова функция – подсметка. Не мислим, че те трябва да използват Binance – това не е институционален обмен. Няма одити, неизвестно местоположение – като цяло е съмнително.

Новата функция на Binance също така има за цел да даде предимство на високопоставени индивидуални инвеститори в допълнение към институциите, като позволи на такива инвеститори да регистрират до 200 акаунта за търговия под един профил. Новата функция също така позволява регулиране на нивото на достъп и контрол за различни сметки.

Според Binance този жест е мотивиран от нарастването на броя на институционалните сметки на платформата за търговия на борсата, което предполага бързото увеличение на броя на такива инвеститори. Финансовият директор на компанията Уей Джоу заяви:

Виждаме приток на институционални сметки в пространството и очакваме институционалното търсене да се увеличи значително през следващите месеци. Една от ключовите ни цели е да осигурим платформа, която обслужва потребностите на тези клиенти, както и на нашите потребители на дребно.

Weiss Ratings е изследователска и аналитична компания, която предоставя на потребителите и бизнес професионалистите ценна информация относно техните изследвания, за да им даде възможност да вземат правилни решения въз основа на рейтинг на финансовата мощ на финансовите институции.

Техните изследвания обхващат както САЩ, така и глобални банки, на които оценяват финансовата мощ. Той също така дава независими рейтинги на инвестициите на публично търгуваните компании, взаимните фондове и ETF.

Позицията на компанията може да се дължи на факта, че не е убедена, че Binance притежава необходимите качества, за да бъде институционален обмен, който включва адекватна сигурност, интеграция със системите за търговия, капацитет за големи по обем сделки и регулаторно съответствие. Най-важното е, че Binance не се показва на наличните списъци на институционални обмени.

Binance, една от най-големите борси за криптовалути в света, се счита за неподходяща за институционални инвеститори, според Weiss Ratings.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене