НАЧАЛО Други

Binance не е борса на институционално ниво - Weiss Ratings

ДЕК. 11, 2018 20:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance не е борса на институционално ниво - Weiss Ratings

Binance, една от най-големите борси за криптовалути в света, се счита за неподходяща за институционални инвеститори, според Weiss Ratings.


Според публикация на официалната Twitter страница на компанията, обмена работи по предоставяне на "нова подсметка" за институционалните инвеститори, но тя не го прави подходящ за инвеститорите.

Binance се стреми да помогне на институционалните инвеститори с нова функция - подсметка. Не мислим, че те трябва да използват Binance - това не е институционален обмен. Няма одити, неизвестно местоположение - като цяло е съмнително.

Новата функция на Binance също така има за цел да даде предимство на високопоставени индивидуални инвеститори в допълнение към институциите, като позволи на такива инвеститори да регистрират до 200 акаунта за търговия под един профил. Новата функция също така позволява регулиране на нивото на достъп и контрол за различни сметки.

Според Binance този жест е мотивиран от нарастването на броя на институционалните сметки на платформата за търговия на борсата, което предполага бързото увеличение на броя на такива инвеститори. Финансовият директор на компанията Уей Джоу заяви:

Виждаме приток на институционални сметки в пространството и очакваме институционалното търсене да се увеличи значително през следващите месеци. Една от ключовите ни цели е да осигурим платформа, която обслужва потребностите на тези клиенти, както и на нашите потребители на дребно.

Weiss Ratings е изследователска и аналитична компания, която предоставя на потребителите и бизнес професионалистите ценна информация относно техните изследвания, за да им даде възможност да вземат правилни решения въз основа на рейтинг на финансовата мощ на финансовите институции.


Техните изследвания обхващат както САЩ, така и глобални банки, на които оценяват финансовата мощ. Той също така дава независими рейтинги на инвестициите на публично търгуваните компании, взаимните фондове и ETF.


Позицията на компанията може да се дължи на факта, че не е убедена, че Binance притежава необходимите качества, за да бъде институционален обмен, който включва адекватна сигурност, интеграция със системите за търговия, капацитет за големи по обем сделки и регулаторно съответствие. Най-важното е, че Binance не се показва на наличните списъци на институционални обмени.Binance, една от най-големите борси за криптовалути в света, се счита за неподходяща за институционални инвеститори, според Weiss Ratings.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света