НАЧАЛО Други

Binance Labs инвестират милиони в децентрализиран стартъп за монетизация на дигитално съдържание

03.10.2018 12:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance Labs инвестират милиони в децентрализиран стартъп за монетизация на дигитално съдържание

Според прессъобщение публикувано на 1-ви октомври, Binance Labs са инвестирали милиони долари в екосистемата за децентрализирано цифрово съдържание Contentos.

Основан от най-големямата крипто борса Binance, Binance Labs е инициатива, която се стреми да подпомогне на проекти в ранна фаза и проекти с цифрова валута, и предприемачи чрез директни инвестиции, както и чрез наставничество и предоставяне на технически съвети за проектите.

Според прессъобщението, Binance Labs са направили мултимилионен принос към Contentos, но точният размер на обезпечените инвестиции не е оповестен.

В рамките на инвестиционния проект Contentos съобщава, че ще разработи децентрализирана екосистема, която според тях ще предлага прозрачност и монетизиране на съдържанието, без цензуриране от трети страни или премахване на съдържание. Ела Джанг, ръководител на Binance Labs, заяви:

Ние сме посветени на идентифицирането на случаите на реално използване за внедряване на блокчейн технология. Чрез преки инвестиции, сътрудничество с други индустриални партньори и програмата за инкубация на лабораториите, Binance Labs се ангажира да помогне на фирмите да стартират идеите си и да реализират пълния потенциал на блокчейн технологиите.

През юни, Binance Labs участваха в сесия “Попитай ме всичко” (AMA) в Reddit, където Джанг каза, че децентрализацията е “основната ценност на Биткойн и блокчейн”, като посочва, че компанията е предприела редица инициативи в тази насока.

По-рано този месец, Джанг споделя мнение, че ако ICO балонът се пукне, това би било “хубаво нещо за индустрията”. Тя каза, че текущите оценки са “високи и неразумни” и че наистина ценни продукти ще влязат само след изчерпването на пазара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: ЕЦБ с първата си огромна загуба от 20 години насам

Неотдавнашните събития във финансовия сектор насочиха вниманието към промени в глобалната икономическа динамика, които могат да окажат положително въздействие върху БРИКС.

25.02.2024 9:00 2 мин. четене

Тревожни икономически тенденции след като глобалният дълг надхвърли $313 трилиона

Световният дълг достигна безпрецедентен връх, надхвърляйки $313 трилиона. Неотдавнашен анализ показва, че група държави са изправени пред нарастващи рискове, свързани с изплащането му.

25.02.2024 7:00 1 мин. четене

Полицията в Хонконг разкри схема за пране на пари за близо $2 милиарда

Властите в Хонконг разкриха, че са разбили значителна глобална схема за пране на пари, като са използвали конвенционалната банкова система, за да изперат около $1.8 милиарда.

24.02.2024 21:00 1 мин. четене

Кога може да се очаква края на бичия пазар на акциите

Неотдавнашният скок в цените на акциите, който често се приписва на вълнението около изкуствения интелект (AI), има по-дълбоки корени.

24.02.2024 18:55 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.