НАЧАЛО Други

Binance Labs инвестират милиони в децентрализиран стартъп за монетизация на дигитално съдържание

ОКТ. 3, 2018 12:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance Labs инвестират милиони в децентрализиран стартъп за монетизация на дигитално съдържание

Според прессъобщение публикувано на 1-ви октомври, Binance Labs са инвестирали милиони долари в екосистемата за децентрализирано цифрово съдържание Contentos.

Основан от най-големямата крипто борса Binance, Binance Labs е инициатива, която се стреми да подпомогне на проекти в ранна фаза и проекти с цифрова валута, и предприемачи чрез директни инвестиции, както и чрез наставничество и предоставяне на технически съвети за проектите.


Според прессъобщението, Binance Labs са направили мултимилионен принос към Contentos, но точният размер на обезпечените инвестиции не е оповестен.

В рамките на инвестиционния проект Contentos съобщава, че ще разработи децентрализирана екосистема, която според тях ще предлага прозрачност и монетизиране на съдържанието, без цензуриране от трети страни или премахване на съдържание. Ела Джанг, ръководител на Binance Labs, заяви:

Ние сме посветени на идентифицирането на случаите на реално използване за внедряване на блокчейн технология. Чрез преки инвестиции, сътрудничество с други индустриални партньори и програмата за инкубация на лабораториите, Binance Labs се ангажира да помогне на фирмите да стартират идеите си и да реализират пълния потенциал на блокчейн технологиите.

През юни, Binance Labs участваха в сесия "Попитай ме всичко" (AMA) в Reddit, където Джанг каза, че децентрализацията е "основната ценност на Биткойн и блокчейн", като посочва, че компанията е предприела редица инициативи в тази насока.

По-рано този месец, Джанг споделя мнение, че ако ICO балонът се пукне, това би било "хубаво нещо за индустрията". Тя каза, че текущите оценки са "високи и неразумни" и че наистина ценни продукти ще влязат само след изчерпването на пазара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света