НАЧАЛО Други

Binance инвестират в OTC търговско бюро

ноември 22, 2018 19:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance инвестират в OTC търговско бюро

Според неотдавнашно прессъобщение на Binance, чрез своята изследователска лаборатория успешно инвестира огромна сума в over-the-cointer (OTC) търговско бюро Koi Trading, което е базирано в САЩ.

Binance Labs инвестира в Koi Trading

Binance oповестиха за тази инвестиция в скорошно съобщениe за пресата, като се твърди, че обменът е инвестирал $3 милиона в Koi Trading. Тази инвестиция беше извършена чрез Binance Labs.

Работейки oт Сан Франциско, Калифорния, Koi Trading е популярна операция за търговия на извънборсови пазари. Компанията е създадена, за да отговаря на глобалната опция за лична ликвидност на криптовалути.

Резултат с изображение за binance labs

Според информацията, намираща се на уебсайта на OTC бюрото, компанията подпомага научните изследвания в областта на данните, количествените изследвания, както и предоставя на бизнеса необходимите инструменти и информация за работа в съответствие с регулаторната рамка.

Що се отнася до тази инвестиция на Binance Lab, нейния ръководител Ела Джанг направи следното изявление:

Мисията на Koi Trading е да създаде мост между фиат и крипто. Това съответства на нашата по-широка визия в Binance за изграждане на инфраструктурата, която предоставя глобална свобода за обмен на стойност.

Защо Koi Trading?

Говорейки за стойността на Koi, която я прави добра компания за инвестиция, главният изпълнителен директор и основател Хао Чен, коментира:

Нашият екип от опитни търговци ще обедини усилията си, за да се включи в огромни мрежи от контрагенти в Северна Америка, Азия и Европа, като преодолее пропастта, която разделя сегашния OTC пейзаж.

Той освен това заяви, че:

Със стабилната AML програма на Koi, обширните банкови отношения в САЩ, инвестициите от Binance Labs и силното доверие между контрагентите в Китай, ние се стремим да бъдем пазарната връзка, която намалява асиметрията на доверието и информацията, и подобряват темпото на затваряне на крипто OTC сделки. 


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене