НАЧАЛО Други

Binance инвестират в OTC търговско бюро

НОЕ. 22, 2018 19:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance инвестират в OTC търговско бюро

Според неотдавнашно прессъобщение на Binance, чрез своята изследователска лаборатория успешно инвестира огромна сума в over-the-cointer (OTC) търговско бюро Koi Trading, което е базирано в САЩ.


Binance Labs инвестира в Koi Trading


Binance oповестиха за тази инвестиция в скорошно съобщениe за пресата, като се твърди, че обменът е инвестирал $3 милиона в Koi Trading. Тази инвестиция беше извършена чрез Binance Labs.

Работейки oт Сан Франциско, Калифорния, Koi Trading е популярна операция за търговия на извънборсови пазари. Компанията е създадена, за да отговаря на глобалната опция за лична ликвидност на криптовалути.

Резултат с изображение за binance labs

Според информацията, намираща се на уебсайта на OTC бюрото, компанията подпомага научните изследвания в областта на данните, количествените изследвания, както и предоставя на бизнеса необходимите инструменти и информация за работа в съответствие с регулаторната рамка.

Що се отнася до тази инвестиция на Binance Lab, нейния ръководител Ела Джанг направи следното изявление:

Мисията на Koi Trading е да създаде мост между фиат и крипто. Това съответства на нашата по-широка визия в Binance за изграждане на инфраструктурата, която предоставя глобална свобода за обмен на стойност.

Защо Koi Trading?


Говорейки за стойността на Koi, която я прави добра компания за инвестиция, главният изпълнителен директор и основател Хао Чен, коментира:

Нашият екип от опитни търговци ще обедини усилията си, за да се включи в огромни мрежи от контрагенти в Северна Америка, Азия и Европа, като преодолее пропастта, която разделя сегашния OTC пейзаж.

Той освен това заяви, че:
Със стабилната AML програма на Koi, обширните банкови отношения в САЩ, инвестициите от Binance Labs и силното доверие между контрагентите в Китай, ние се стремим да бъдем пазарната връзка, която намалява асиметрията на доверието и информацията, и подобряват темпото на затваряне на крипто OTC сделки. 

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света