НАЧАЛО Други

Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

ЮНИ. 6, 2018 12:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

Най-голямата в света борса за криптовалути Binance, е направил неразкрита инвестиция в базираната на блокчейн esports платформа за гласуване chiliZ, според прессъобщение, публикувано днес, 5-ти юни.


Според съобщението, базираната в Малта платформа, в която инвестира Binance, е част от Mediarex Group, световна спортна и развлекателна компания. Binance и chiliZ съобщават, че ще "обединяват усилията си", за да предоставят на спортната индустрия "фаворизирана токен екосистема за традиционните спортни отбори".

Според прессъобщението, chiliZ вече са събрали 27 млн. Долара чрез продължаващо "частно пласиране", очевидно затворена продажба на токени. Компанията твърди, че инвестицията на Binance ще "даде възможност за обмен на технически познания, иновации и творчество".

Изпълнителният директор на Binance, Changpeng Zhao, по-известен в крипто общността като CZ, коментира, че chiliZ е "творчески начин за приемане на блокчейн технологията", която има за цел да насърчи адаптацията. CZ отговори също така на чуждестранния главен изпълнителен директор на chiliZ, Александър Драйфус, който обяви инвестицията, като каза малко загадъчно: "Благодарим, че помогнахме на Binance толкова много! Това е най-малкото, което можем да направим. "

През март тази година Binance обяви, че се мести в Малта, като CZ твърди, че страната е "много прогресивна, когато става дума за крипто и финтех".

Понастоящем Binance е най-големият обмен на криптовалути в света с 24-часов обем около 1,6 млрд. долара.

Миналата седмица Binance разкри плановете си да създаде фонд, базиран на криптовалута, на стойност 1 млрд. долара, като внедри BNB токените на Binance като инвестиционен инструмент в новите блокчейн проекти.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Все повече големи инвеститори намират цифровите активи за привлекателни

Проучването изследва 408 американски, 299 азиатски, 393 европейски инвеститори относно тяхното инвестиционно поведение и възглед за цифрови активи като криптовалутите.От участниците в проучването 312 ...
СЕП. 17, 2021 19:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо общата заключена стойност в Arbitrum скочи с 2,500%?

Според данни на L2Beat, на 17-ти септември, TVL (обща заключена стойност) на протоколите от втори слой на Етериум е достигнала $3.6 милиарда. Arbitrum има най-голямото количество заключени средства, к...
СЕП. 17, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

60 борси за криптовалути ще бъдат закрити в Южна Корея

За да продължат дейността си в страната, борсите трябва да се проверят в звеното за финансово разузнаване преди 24-ти септември и да предоставят сертификат за сигурност от агенцията за интернет сигурн...
СЕП. 17, 2021 18:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на OpenSea напуска заради търговия с вътрешна информация на NFT-та

По-рано тази седмица потребителите на Twitter сигнализираха за съмнителна транзакционна дейност, включваща Нейт Частейн, ръководител на продуктите в OpenSea, пред компанията.Частейн не отговори на иск...
СЕП. 17, 2021 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света