НАЧАЛО Други

Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

ЮНИ. 6, 2018 12:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

Най-голямата в света борса за криптовалути Binance, е направил неразкрита инвестиция в базираната на блокчейн esports платформа за гласуване chiliZ, според прессъобщение, публикувано днес, 5-ти юни.

 


Според съобщението, базираната в Малта платформа, в която инвестира Binance, е част от Mediarex Group, световна спортна и развлекателна компания. Binance и chiliZ съобщават, че ще "обединяват усилията си", за да предоставят на спортната индустрия "фаворизирана токен екосистема за традиционните спортни отбори".

Според прессъобщението, chiliZ вече са събрали 27 млн. Долара чрез продължаващо "частно пласиране", очевидно затворена продажба на токени. Компанията твърди, че инвестицията на Binance ще "даде възможност за обмен на технически познания, иновации и творчество".

Изпълнителният директор на Binance, Changpeng Zhao, по-известен в крипто общността като CZ, коментира, че chiliZ е "творчески начин за приемане на блокчейн технологията", която има за цел да насърчи адаптацията. CZ отговори също така на чуждестранния главен изпълнителен директор на chiliZ, Александър Драйфус, който обяви инвестицията, като каза малко загадъчно: "Благодарим, че помогнахме на Binance толкова много! Това е най-малкото, което можем да направим. "

През март тази година Binance обяви, че се мести в Малта, като CZ твърди, че страната е "много прогресивна, когато става дума за крипто и финтех".

Понастоящем Binance е най-големият обмен на криптовалути в света с 24-часов обем около 1,6 млрд. долара.

Миналата седмица Binance разкри плановете си да създаде фонд, базиран на криптовалута, на стойност 1 млрд. долара, като внедри BNB токените на Binance като инвестиционен инструмент в новите блокчейн проекти.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Grayscale купува още MANA, LPT, LINK, FIL

Grayscale купува повече алткойни за своите тръстовеГолемият криптовалутен фонд Grayscale купи още алткойни, за да добави към наскоро пуснатите си крипто тръстове - MANA, LPT, FIL и LINK.Покупките са н...
МАЙ. 8, 2021 20:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale отчита загуба за Q1

Според 10-Q декларацията, тръста увеличава своите BTC до 654,600, което е с 8% повече от края на 2020 г. Компанията заяви, че общата стойност на притежаваните от нея BTC е над $38,4 милиарда, кое...
МАЙ. 7, 2021 20:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

‘DeFi отприщи вълна от иновации’ - вестник на Федералната банка на САЩ

DeFi е общото име за сложно преплетена мрежа от децентрализирани приложения (DApps) и платформи, базирани на интелигентните договори на Етериум. Основната идея, която стои зад екосистемата, е да се съ...
МАЙ. 7, 2021 18:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бум на броят на битоматите по целия свят

От само 7,756 през май 2020 г. автоматите, поддържащи различни криптовалути, достигнаха 19,452 към май 2021 г.По-голямата част от машините се намират в САЩ. Броят на криптоматите, инсталирани в страна...
МАЙ. 7, 2021 17:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света