НАЧАЛО Други

Binance и Coinbase са в "добри отношения"

АВГ. 4, 2018 09:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance и Coinbase са в "добри отношения"

Чангпенг Джао от Binance заяви в едно скорошно интервю, че обменът е в "много добри отношения" с Coinbase, друга видна крипто борса.

 


Главният изпълнителен директор описва един вид симбиотична връзка между двата гиганта в пространството за обмен на криптовалути. Той също така говори за напредъка в блокчейн пространството, както и за бъдещите функции като децентрализираните приложения.

Джао започна разговорите си с Fortune, като разказа за неотдавнашното им придобиване на услугата за портфейли и децентрализирано приложението, браузърен софтуер, известен като TrustWallet. Той вярва, че реалността на dApps е, че те са трудни за използване чрез техните потребителски интерфейси.

Той каза:
Това все още е най-ранният стадий на dApps. Повечето от тях са само доказателство за концепция или обикновени игри.

Джао направи предсказание за бъдещето, като каза, че съобщения базирани на блокчейн, игри, социални мрежи и рейтингови системи ще се появят поради по-високата поверителност и децентрализация. Освен това смята, че електронната търговия ще се превърне в децентрализирана.

Това изглежда е причината за Binance да се заеме с изграждането на финансова система, която е децентрализирана в Малта. Това включва и визията за изграждане на общeствена банка с децентрализирана глобална операция.

CEO-то на Binance разкри, че предпочита да работи в страна като Малта, където може да се намесва директно с една от главите на държавата. Основната цел е "да се положат основите" и "да се популяризират идеалите на децентрализирана финансова система". Тук идва симбиотичната връзка между Coinbase и Binance.

Coinbase оценява работата, извършена от Binance в Малта, каза Джао. Благосклонността е възстановена от Binance, които са "благодарни за работата на Coinbase" в регулаторната сфера, в САЩ.

Той също заяви, че няма намерение да се бори за пазарен дял, особено в развитите пазари.

На развитите пазари има повече пари, които да се правят, но и повече регулиране, и е наситено с конкуренция. Ние не искаме да се конкурираме с Coinbase и Gemini на Уинкълвос. Стратегията там изисква много адвокати и лобисти.

По въпроса за блокчейн, който може да приема и разпространява dApps, Джао говори за пазарния лидер Ethereum [ETH] и конкуренти като Tezos [XTZ], EOS [ EOS ] и Dfinity. Той заяви, че конкурентите са "твърде бавни" за постигането на дългосрочен успех, продължавайки да казва, че всеки блокчейн, изградена за общи интелигентни договори, няма да бъде достатъчно бърз.Изображение от Shuttestock

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Едуард Сноудън продаде своето NFT за $5,4 милиона

Не стана ясно веднага кой спечели това NFT, но потребителят се подвизава под псведонима @PleasrDAO в OpenSea и в платформата на Foundation, където се проведе търгът.Продажбата прави “Stay Free” един о...
АПР. 18, 2021 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продава най-скъпия апартамент в Лондон за 4,000 BTC

Според доклада на The Telegraph мезонета е част от луксозния жилищно-търговски комплекс Hyde Park One, който се намира в лондонския квартал Найтсбридж.Изключителният апартамент от 18,000 квадратни мет...
АПР. 19, 2021 08:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фалшива новина всява паника на крипто пазара

Биткойн се изстреля до нивото от $51,000, като най-добрите алткойни видяха още по-големи загуби. Заглавието, за което се предполага, че е предизвикало срива, е публикувано от съмнителен профил в ...
АПР. 18, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света