НАЧАЛО Алткойни

Binance добавят фючърси на NEO с до 50x ливъридж

февруари 16, 2020 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавят фючърси на NEO с до 50x ливъридж

Eдна от основните борси за криптовалути, Binance, обяви, че е на път да пусне нов фючърсен продукт, проследяващ крипто актива NEO.

Съгласно съобщението, публикувано на 16 февруари, фючърсите NEO / USDT ще стартират на 17 февруари и търговците ще могат да избират ливъридж между 1x и 5 0x . Таксите, които борсата налага на сделки на въпросния договор, са 2% основна маржинална ставка, 1% базов марж за поддържане и 0,5% такса за ликвидация.

Какво е NEO?

Страницата с информация за Binance, посветена на NEO, обяснява, че това е платформа с отворен код, задвижвана от нейната общност, която използва блокчейн, интелигентни договори и дигитални идентичности за дигитализиране и автоматизиране на управлението на активи.

Страницата споменава също, че блокчейна за първи път стартира през 2016 г. и се очаква тази година да актуализира до третата версия на своя софтуер (Neo3).

Говорител на Binance каза, че фирмата е решила да създаде базиран на NEO фючърсен договор след преглед на ликвидността на своя спот пазар. Освен това, говорителят спомена и за бъдещия растеж:

„Търсим да добавим 20 или 30 търговски двойки на Binance Futures и първо ще разгледаме най-ликвидните 20 до 30 двойки.“

Междувременно, цената на NEO загуби 2,81% от стойността си за 24 часа и в момента струва близо $15, след като започна деня на $16,67.

Фючърсите ли са мечтата на спекуланта?

Фючърсните договори често имат особено голям ливъридж и позволяват спекулации с неща, които иначе биха били трудни за търговия. Един пример за това как фючърсите могат да позволят такава дейност е договорът, стартиран по-рано този месец от борсата за криптовалутни деривати FTX, който позволява на търговците да залагат на преизбирането на президента Доналд Тръмп през 2020 г.

Само няколко дни по-късно, FTX също обяви планове за пускането на пет допълнителни фючърсни продукти, базирани на президентски избори през 2020 г., включително фючърсен продукт на Bernie Sanders (BERNIE), както и фючърси на Джо Байдън (BIDEN), Елизабет Уорън (WAR REN ), Пит Бутигиег (PETE) и Майк Блумбърг (BLOOMBERG).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене