НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance DEX пуска обвързани с XRP токени

ОКТ. 10, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance DEX пуска обвързани с XRP токени

На 3-ти октомври изтече информация от Binance за планирано добавяне на обвързани с XRP токени към “Binance chain” и “Binance DEX”.

След изтичането на новината, главният изпълнителен директор [CEO] на Binance, Чанпен Джао, публично потвърди инициативата. 


На 10-ти октомври Binance DEX обяви списъка с XRP-BF2 [XRP]. Двойката XRP / BNB ще бъде предоставена за търговия от същия ден в 8.30 ч. [UTC].


DEX направи това съобщение чрез публикация в блог, която гласеше:


Binance DEX ще представи XRP-BF2 (XRP) и ще отвори търговия за двойката XRP / BNB в 2019/10/10 8:30 AM (UTC).


XRP-BF2 ще бъде свързан с действителния XRP, и Binance ще даде възможност за преобразуване на XRP в XRP-BF2. С добавянето на XRP-BF2, проектът има за цел да предостави токен, свързан с третата по големина криптовалута - XRP - за да се търгува на Binance DEX. 


Това може да доведе до увеличаване на оперативната съвместимост между различните активи и да бъде полезно на Децентрализираната борса на Binance.


Потребителите на Binance и Binance DEX ще имат достъп до този токен, който ще проследява стойността на XRP. В своето предложение, Binance DEX твърди, че основната полза на токена е да се търгува на неговия децентрализиран обмен.


Настоящото предлагане на XRP остава 10 милиона на Binance Chain и проектът твърди, че не блокира никаква сума. BEP2 XRP ще бъде изменяем и предлагането ще отговаря на търсенето на пазара.


“Всички издадени BEP2 XRP ще бъдат подкрепени 1: 1 от XRP, който се намира в публично оповестения портфейл, можейки да бъде наблюдаван от всеки по всяко време.”


Адресът на портфейла на Binance, съдържащ токените, бе отбелязан като:


 Bnb1x0vv5l6u5c7vpl7c947uxmm0gfstpdhg93gxpt


Докато адресът, при който 10 милиона XRP остават заключени за BEP2 XRP, е:

 

rJpj1Mv21gJzsbsVnkp1U4n9p9MqZZZZZ 


Проектът също така твърди, че афишира прозрачността си, предоставяйки актуализации на резервите и общия обем от време на време.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Графиката на XRP в момента е много близка до тази на бичия пазар от 2017-та година

Техническият трейдър, известен в бранша като Magic, казва на своите 31,000 последователи, че текущата графика на XRP отразява ценовото действие на алткойна още в края на 2017 г. XRP за кратко преми...
ФЕВ. 16, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавят фючърси на NEO с до 50x ливъридж

Съгласно съобщението, публикувано на 16 февруари, фючърсите NEO / USDT ще стартират на 17 февруари и търговците ще могат да избират ливъридж между 1x и 5 0x . Таксите, които борсата налага на сдел...
ФЕВ. 16, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кой забравен алткойн може и да е на път да възкръсне

TraderXO пише в Twitter, че NEO може да избухне и да мине по пътя на растежa на Етериум през 2020 г. ETH започна годината от $130 и към момента на писане е $270  - увеличение от 107%.NEO, конкур...
ФЕВ. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Chainlink поставя нови рекорди и не губи инерция

LINK публикува огромни печалби през последните няколко месеца с безумния си импулс, който му позволи да задава нови максимуми за всички времена.Този импулс не показва никакви признаци за забавяне и ан...
ФЕВ. 16, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света