НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance DEX пуска обвързани с XRP токени

ОКТ. 10, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance DEX пуска обвързани с XRP токени

На 3-ти октомври изтече информация от Binance за планирано добавяне на обвързани с XRP токени към “Binance chain” и “Binance DEX”.

След изтичането на новината, главният изпълнителен директор [CEO] на Binance, Чанпен Джао, публично потвърди инициативата. 


На 10-ти октомври Binance DEX обяви списъка с XRP-BF2 [XRP]. Двойката XRP / BNB ще бъде предоставена за търговия от същия ден в 8.30 ч. [UTC].


DEX направи това съобщение чрез публикация в блог, която гласеше:


Binance DEX ще представи XRP-BF2 (XRP) и ще отвори търговия за двойката XRP / BNB в 2019/10/10 8:30 AM (UTC).


XRP-BF2 ще бъде свързан с действителния XRP, и Binance ще даде възможност за преобразуване на XRP в XRP-BF2. С добавянето на XRP-BF2, проектът има за цел да предостави токен, свързан с третата по големина криптовалута - XRP - за да се търгува на Binance DEX. 


Това може да доведе до увеличаване на оперативната съвместимост между различните активи и да бъде полезно на Децентрализираната борса на Binance.


Потребителите на Binance и Binance DEX ще имат достъп до този токен, който ще проследява стойността на XRP. В своето предложение, Binance DEX твърди, че основната полза на токена е да се търгува на неговия децентрализиран обмен.


Настоящото предлагане на XRP остава 10 милиона на Binance Chain и проектът твърди, че не блокира никаква сума. BEP2 XRP ще бъде изменяем и предлагането ще отговаря на търсенето на пазара.


“Всички издадени BEP2 XRP ще бъдат подкрепени 1: 1 от XRP, който се намира в публично оповестения портфейл, можейки да бъде наблюдаван от всеки по всяко време.”


Адресът на портфейла на Binance, съдържащ токените, бе отбелязан като:


 Bnb1x0vv5l6u5c7vpl7c947uxmm0gfstpdhg93gxpt


Докато адресът, при който 10 милиона XRP остават заключени за BEP2 XRP, е:

 

rJpj1Mv21gJzsbsVnkp1U4n9p9MqZZZZZ 


Проектът също така твърди, че афишира прозрачността си, предоставяйки актуализации на резервите и общия обем от време на време.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Колко от големите нодове не се държат от Ripple?

Списъкът на доверените валидатори на Ripple е актуализиран, показвайки, че 79% от нодовете (възлите) в списъка не се управляват от стартъпа.Според последните данни, седем от 34-те валидатора на UNL в ...
ОКТ. 13, 2019 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

По-вероятно е Етериум да достигне $50, а не $1000 през 2020 година

В публикацията си той заявява, че Етериум има по-голям шанс да удари $50, отколкото $1,000, но не обясни защо.Някои потребители в Twitter го попитаха какво го е накарало да стигне до това заключени...
ОКТ. 13, 2019 13:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум се запътва към $ 170

Множество анализатори сега отбелязват, че ETH скоро може да се насочи към значително по-ниски стойности, което би могло да означава, че скорошното възходящо движение ще бъде последвано от крах надолу ...
ОКТ. 12, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Антъни Помплиано говори за перспективите на Биткойн и XRP

В края на 90-минутно интервю с изпълнителния директор на Ripple - Брад Гарлингхаус - Помплиано казва, че според него има няколко вероятни сценария за бъдещето на финтех.Като начало Помплиано казва, че...
ОКТ. 12, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света