НАЧАЛО Прессъобщения

Binance Coin в консолидация, докато нов алткойн и Шиба Ину са готови за експлозия в цената

октомври 27, 2023 8:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance Coin в консолидация, докато нов алткойн и Шиба Ину са готови за експлозия в цената

Въпреки настоящите положителни сигнали на крипто пазара, Binance Coin остана заклещена във фаза на консолидация.

Междувременно Shiba Inu и една новопоявила се монета подсказват за потенциални ценови избухвания. В тази статия ще разгледаме как се предвижда да се представят тези криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Everlodge (ELDG), за която се прогнозира, че ще се превърне в крипто еднорог

Съществуват над 25,000 крипто проекта, но само малък процент от тях са постигнали статут на еднорози. Само иновативни и разрушителни проекти са успели да постигнат този крайъгълен камък, но Everlodge се предвижда да се присъедини към тях.

Това е така, защото Everlodge изгражда революционен пазар на недвижими имоти за сектора на разпределеното ползване на собственост.

Този нов пазар на недвижими имоти ще дигитализира и издаде монети на таймшеър имоти под формата на NFT. Тези обезпечени с имоти NFT-та ще бъдат фракционирани и продавани като по-малки дялове на инвеститорите. Този модел ще позволи на потребителите да притежават ваканционни жилища за няколко милиона долара само за $100.

Тези NFT могат да бъдат свободно обменяни в няколко платформи, като по този начин се увеличава ликвидността на таймшеър пазарите на стойност $4.5 трилиона. Притежателите на тези NFT също така имат шанс да спечелят почивка на Малдивите. Проектът вече е привлякъл множество инвеститори към предварителната си продажба.

По този начин Everlodge се очаква да се превърне в основен играч в индустрията на временното ползване на собственост и покрай това да стане проект еднорог. Полезният токен на платформата, ELDG, сега се търгува на цена от $0.020 след 100% увеличение на цената. След официалното пускане на платформата, крипто аналитиците прогнозират 25-кратно увеличение на цената на ELDG.

Binance Coin (BNB) остава в консолидация

Подобно на повечето криптовалути, Binance Coin започна 2023 г. със силен възходящ тренд. От $230 през януари цената на Binance Coin се покачи до $349, преди да се изправи пред рязък спад. Стабилизирайки се на $210 през август, монетата BNB остана в консолидация през последните осем седмици.

След дълго време в консолидация популярният пазарен анализатор “Crypto Rand” заяви, че Binance Coin може скоро да пробие. Той посочи три ясно изразени нива на подкрепа, при които BNB се е защитила.

С това Crypto Rand прогнозира, че Binance Coin може скоро да възстанови съпротивата от $230. Ако това се случи, тогава ралито може да отведе BNB токена до диапазона от $260. Ако по-широкият крипто пазар е бичи през този период, тогава цената на Binance Coin може да се повиши още повече.

Shiba Inu (SHIB) е на път да се издигне главоломно?

Подобно на Binance Coin, монетата Shiba Inu се бори с мечи импулс през цялата 2023 г. Пускането на Shibarium през август не успя да осигури подем за SHIB. От високата стойност от $0.00001109 през август, цената на Shiba Inu се срина до $0.000006730 през октомври.

Въпреки този значителен спад на цената много крипто анализатори прогнозират подем за SHIB. Те остават оптимистично настроени към SHIB заради прехода ѝ от меме монета в екосистема с функционалности. Някои от предстоящите проекти са ShibaSwap 2.0, Shiba Inu метавселена, ShibaNet, Treat Token и SHI Stablecoin.

Освен това екипът на Shiba Inu се подготвя да пусне AI продукт през следващите месеци. С тези големи проекти в процес на работа се прогнозира цената на Shiba Inu да се повиши. Много анализатори смятат, че преди края на годината SHIB ще достигне най-висока стойност от $0.00001200.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Присъединете се към общността:

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.