НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance Coin (BNB) и четири други криптовалути може да продължат своя възход

МАЙ. 18, 2021 17:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance Coin (BNB) и четири други криптовалути може да продължат своя възход

Крипто стратегът и трейдър Скот Мелкер казва, че очаква Binance Coin (BNB) и четири 'нажежени' крипто актива да продължат своето изкачване след явни бичи сигнали.

В ново видео Мелкер каза на своите последователи, че следи BNB, тъй като вярва, че токенът на Binance може да скочи с над 80% от сегашната си цена от $542.


"Получаваме друг бичи вимпел в черно, сив флагщок. Екстрполираме целта: $1,000."


Търговецът също така наблюдава развитието на решението за блокчейн мащабиране Polygon (MATIC), което според него вероятно ще продължи своя възходящ тренд, подкрепен от силните фундаменти на монетата.


"Обемът отново се увеличава и ще продължи да се увеличава. Абсурдно е. Но това е поради фундаментални причини. Те имат значителна TVL (обща заключена стойност). Хората го използват. Това е решение на проблеми. Това е решение от втори слой. Но искам да кажа, че това е лудост."


Друг проект за децентрализирано финансиране (DeFi), който Мелкер разглежда с оптмизъм, е платформата за масово финансиране Polkastarter. Според търговеца той вижда Polkastarter да започне огромно рали след пробив срещу Биткойн (POLS / BTC).


"[Polkastarter] изглежда невероятно. Пробив, перфектно повторно тестване, обемът се увеличава след липса на обем. Това трябва да върви нагоре. Със сигурност трябва да върви нагоре."


Автоматизираният маркет мейкър SushiSwap (SUSHI) също е в списъка на Мелкер. Крипто анализаторът очертава ключовите нива на покупка за SUSHI, тъй като криптовалутата се насочва към нов рекорд от $23,40.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: SushiSwap може да е най-подцененият актив в крипто пространството, според директор на ARCA


"Сега искате да бъдете над $18.346, бих казал. В противен случай, купете тук ($15.170), ако отново стигне дотам."


Последната монета е тази на децентрализираната оракулна мрежа Chainlink. Мелкер казва, че Chainlink изглежда бичи срещу Биткойн (LINK / BTC), тъй като се готви за рали до 0,001, след това 0,0012 и 0,0016 от сегашната си стойност от 0,00085.


"Изглежда страхотно. Той падна до 0,00037, направи повторен тест и изглежда, че върви нагоре ... Мисля, че LINK изглежда добре. Изглежда някак си [готов за възход]. Изглежда доста добре."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Solana може да се окаже топ актив този цикъл

Той вярва, че SOL следва стъпките на бичия цикъл на Етериум от 2017.В ново интервю, основателят на Real Vision и Global Macro Investor идентифицира ключови фактори, които биха могли да направят SOL сл...
СЕП. 26, 2021 20:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск винаги ще има подкрепата на Dogecoin общността

Dogecoin профилът на @itsALLrisky, който е с над 183,000 последователи написа в Twitter, че подкрепата, дадена на Dogecoin от изпълнителния директор на Tesla, Илон Мъск, няма да остане незабелязана от...
СЕП. 26, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света