НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance Coin (BNB) и четири други криптовалути може да продължат своя възход

МАЙ. 18, 2021 17:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance Coin (BNB) и четири други криптовалути може да продължат своя възход

Крипто стратегът и трейдър Скот Мелкер казва, че очаква Binance Coin (BNB) и четири 'нажежени' крипто актива да продължат своето изкачване след явни бичи сигнали.

В ново видео Мелкер каза на своите последователи, че следи BNB, тъй като вярва, че токенът на Binance може да скочи с над 80% от сегашната си цена от $542.


"Получаваме друг бичи вимпел в черно, сив флагщок. Екстрполираме целта: $1,000."


Търговецът също така наблюдава развитието на решението за блокчейн мащабиране Polygon (MATIC), което според него вероятно ще продължи своя възходящ тренд, подкрепен от силните фундаменти на монетата.


"Обемът отново се увеличава и ще продължи да се увеличава. Абсурдно е. Но това е поради фундаментални причини. Те имат значителна TVL (обща заключена стойност). Хората го използват. Това е решение на проблеми. Това е решение от втори слой. Но искам да кажа, че това е лудост."


Друг проект за децентрализирано финансиране (DeFi), който Мелкер разглежда с оптмизъм, е платформата за масово финансиране Polkastarter. Според търговеца той вижда Polkastarter да започне огромно рали след пробив срещу Биткойн (POLS / BTC).


"[Polkastarter] изглежда невероятно. Пробив, перфектно повторно тестване, обемът се увеличава след липса на обем. Това трябва да върви нагоре. Със сигурност трябва да върви нагоре."


Автоматизираният маркет мейкър SushiSwap (SUSHI) също е в списъка на Мелкер. Крипто анализаторът очертава ключовите нива на покупка за SUSHI, тъй като криптовалутата се насочва към нов рекорд от $23,40.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: SushiSwap може да е най-подцененият актив в крипто пространството, според директор на ARCA


"Сега искате да бъдете над $18.346, бих казал. В противен случай, купете тук ($15.170), ако отново стигне дотам."


Последната монета е тази на децентрализираната оракулна мрежа Chainlink. Мелкер казва, че Chainlink изглежда бичи срещу Биткойн (LINK / BTC), тъй като се готви за рали до 0,001, след това 0,0012 и 0,0016 от сегашната си стойност от 0,00085.


"Изглежда страхотно. Той падна до 0,00037, направи повторен тест и изглежда, че върви нагоре ... Мисля, че LINK изглежда добре. Изглежда някак си [готов за възход]. Изглежда доста добре."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света