НАЧАЛО Прессъобщения

Binance Coin (BNB) Tron (TRX) или Kelexo (KLXO)? Топ анализатор прогнозира, че Kelexo (KLXO) ще бъде победител през 2024 г

26.01.2024 8:55 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance Coin (BNB) Tron (TRX) или Kelexo (KLXO)? Топ анализатор прогнозира, че Kelexo (KLXO) ще бъде победител през 2024 г

Binance Coin (BNB) завърши тримесечно изгаряне миналата седмица, насочено към намаляване на предлагането на токените в обращение и стабилизиране на цената.

От друга страна, Tron (TRX) преживява по-голямо приемане през последните няколко месеца и повече пазарни анализатори прогнозират големи неща за Kelexo (KLXO), тъй като децентрализираният кредитор стартира етап 1 от своята предварителна продажба през 2024 г. Прочетете, за да получите пълната информация.

Binance Coin (BNB) провежда 26-то тримесечно изгаряне

Фондацията Binance (BNB), която наблюдава администрацията на Binance Coin (BNB), наскоро завърши своето 26-то тримесечно изгаряне на токени 17 януари. Това доведе до унищожаването на 2.1 милиона токена Binance Coin (BNB), оценени на около $640 милиона към момента на публикуване. Изгарянето беше съобразено с целта на Binance да изгори 100 милиона токена от своето предлагане. Мярката беше предназначена да стабилизира цените, тъй като крипто светът преживя корекция в целия пазар през последните няколко дни. Binance Coin (BNB) се търгуваше на $294 през последните 24 часа.

Цените на Tron (TRX) се стабилизират на $0.115

Tron (TRX) се повиши до $0.115 към момента на писане, увеличавайки се с 2.6% от последната 24-часова търговска сесия. Трябва да се отбележи, че Tron (TRX) се задържа под натиск от спада в целия пазар, запазвайки подкрепата си на $0.105. Въпреки че цените на Tron (TRX) не са скочили до най-високите си стойности за всички времена, ценовото действие на токена е в положителна траектория. Пазарните анализатори смятат, че Tron (TRX) може да тества $0.25 през 2024 г., поради нарастващото приемане и известност на проекта в DeFi екосистемата.

Предварителна продажба на Kelexo (KLXO) изглежда добре през 2024 г

Очаква се DeFi да се завърне в голяма степен през 2024 г. — и един проект се очаква да стане основен играч в неговото възраждане. Най-добрата част? Това е само в предварителна фаза. DeFi пазарът за кредитиране Kelexo (KLXO) наскоро обяви стартирането на своята предварителна продажба тази седмица. Три дни след стартирането на етап 1, Kelexo (KLXO) вече привлече 4,000+ заинтересовани участници в предпродажбата, които желаят да се възползват от намалените стартови цени от $0.022. Платформата ще дебютира напълно без разрешения, автоматизиран пазар за P2P кредитиране, където кредиторите могат да увеличат своите притежания, а кредитополучателите да имат достъп до кредит без KYC или дълги времена на изчакване. Всички споразумения и плащания ще бъдат улеснени изцяло от смарт договори.

Kelexo (KLXO) очаква да изиграе основна роля в включването на нови Web3 аудитории по целия свят със своя протокол за заемане. Пазарните анализатори прогнозират, че това може да доведе до увеличение от 920% през 2024 г., след като Kelexo (KLXO) влезе в списъка и след като халвингът на Биткойн бъде завършен.

Kelexo (KLXO) революционизира индустрията за P2P кредитиране със своето иновативно решение. Като се има предвид инерцията, която набра през последните няколко седмици, Kelexo (KLXO) изглежда като една от най-добрите инвестиционни възможности досега през 2024 г. В крайна сметка, това не са монети с голяма капитализация като Binance Coin (BNB) или Tron ( TRX), които ще направят големите печалби – скъпоценните камъни с ниска капитализация като Kelexo (KLXO) може да направят това. Крипто ентусиастите, които се включват в предварителната продажба на Kelexo (KLXO) на най-ранния й етап, потенциално могат да спечелят най-много в близко бъдеще.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 9:03 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 9:01 3 мин. четене

Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

Децентрализираните финанси, често наричани просто DeFi, бързо се превръщат в един от най-важните сектори на криптовалутите. 

05.03.2024 8:35 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.