НАЧАЛО Прессъобщения

Binance Coin бележи възход след успеха на opBNB, а анализаторите са оптимисти за Everlodge и XRP

ноември 16, 2023 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance Coin бележи възход след успеха на opBNB, а анализаторите са оптимисти за Everlodge и XRP

Dark Defender, познат крипто анализатор в X (Twitter), предположи, че XRP може да скочи до $0.90 до края на 2023 г.

Освен това Binance Coin (BNB) също привлича внимание, особено след като opBNB стана второто най-популярно решение от втори слой месеци след стартирането си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Инвеститорите следят и Everlodge (ELDG), тъй като това е предстоящ пазар на недвижими имоти, който прокарва блокчейн елементи в сектора на луксозни ваканционни жилища. имащ за цел да се превърне в основен играч.

Обобщение

  • XRP може да приключи годината на ниво от $0.90 въз основа на анализаторите
  • Binance Coin може да се изкачи до $307.41 въз основа на прогнозите
  • Everlodge може да скочи 27х при стартирането си

Прогнозите за ръст на XRP, основани на данни от Dark Defender

XRP скоро може да увеличи стойността си рязко въз основа на последните прогнози, направени от крипто аналитика Dark Defender. Според официалната му прогноза, анализаторът предполага, че криптовалутата може да отбележи ръст на цената до $1.05, ако се задържи над нивото от $0.66. Нещо повече, според информацията е възможно цената на монетата в края на годината да бъде $0.90.

През изминалата седмица стойността на XRP се повиши от $0.59 до $0.72. Освен това през последния месец стойността на токена се е повишила с над 30%. В резултат на това прогнозата за цената на монетата, направена от Dark Defender, е бича и това предизвика интереса на инвеститорите.

Binance Coin (BNB) бележи ръст след успеха на opBNB

Binance Coin (BNB) също реализира повишение на стойността си. Това според мнозина се случи след успеха на opBNB – решение от втори слой, което бързо се издигна до второто по популярност за няколко месеца. Всъщност, opBNB стана свидетел на 69% увеличение на пазарния дял в рамките на първия месец от съществуването на основната си мрежа.

През изминалата седмица BNB се търгуваше в диапазона от $223 до $254. Освен това през последните 30 дни криптовалутата се е повишила с 18.5%. Според прогнозата за цената на BNB монетата може да се повиши до максимална стойност от $307.

Everlodge (ELDG) възнаграждава инвеститорите с безплатни нощувки

Освен XRP и Binance Coin, Everlodge създава значително вълнение през последните месеци. Този проект има за цел да въведе нов метод, задвижван от Web3, чрез който всеки може да стане съсобственик на луксозни имоти. Платформата ще издава въпросните имотите под формата на NFT.

Това ще са дигитални активи, които са свързани с реално съществуващи луксозни жилища, вили и хотели. Освен това, вместо да изразходват милиони долари първоначален капитал, по този начин инвеститорите могат да получат достъп до тях само срещу $100.

Тези имоти могат да поскъпнат с течение на времето и в резултат на това стойността на NFT-тата също ще се повиши. Освен това, ако те се отдават под наем, инвеститорите могат да получават пасивен доход въз основа на своя процент на собственост.

Освен това има клуб за награди, който ще осигури на участниците безплатни нощувки, които могат да бъдат препродадени на вторичните пазари. На етап 7 ELDG се търгува на цена от $0.025. При стартирането анализаторите прогнозират 27х покачване на стойността на криптовалутата.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.