НАЧАЛО Прессъобщения

Биковете на Ethereum Classic (ETC) и Bitcoin Cash (BCH) се обединяват към предпродажбата на Raffle Coin (RAFF): Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) очакват 100Х възвръщаемост

12.03.2024 1:44 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биковете на Ethereum Classic (ETC) и Bitcoin Cash (BCH) се обединяват към предпродажбата на Raffle Coin (RAFF): Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) очакват 100Х възвръщаемост

Ethereum Classic (ETC) и Bitcoin Cash (BCH) се отличават с креативните си инициативи. Понастоящем тези проекти показват благоприятна възвръщаемост на инвестициите, което показва възможно влияние върху пазарните модели.

Това може да насърчи инвеститорите да се стремят към по-големи печалби, особено на несигурни пазари.

Raffle Coin (RAFF) обаче трансформира лотариите чрез използването на блокчейн технологията. Инвеститорите очакват 100х възвръщаемост на първоначалната си инвестиция по време на фазата на предварителна продажба.

Ethereum Classic (ETC) показва сила

Ethereum Classic (ETC) демонстрира стабилна дългосрочна техническа оценка от 81 точки, което показва благоприятни характеристики за покупка и задържане. Тя се търгува с 194.62% над 52-седмичното си дъно и с 49.42% над 100-дневната си пълзяща средна стойност от $12.28. Пазарната капитализация на проекта е $5.42 милиарда, а през последните десет дни е имало среден обем на търговия от $8,573,000.

Bitcoin Cash (BCH) се подготвя за халвинг събитието

Мечките на Bitcoin Cash (BCH) се подготвят, тъй платформата се подготвя да премине около блок 840,000 на или около 8 април 2024 г. След като съществуващото възнаграждение за блок от 6.25 Bitcoin Cash (BCH) се намалява до 3.125 BCH, миньорите вече са в процес на продажба, като близо 30% от техните авоари, които са на стойност $1.1 милиарда, се продават. Историческите данни обаче сякаш подсказват за потенциално обръщане на тенденцията след халвинга, както се случи през 2020 г. Цената на Bitcoin Cash (BCH) се срина с 20% в близкото минало, което показва възможност за покупка, която е в съответствие с историческите тенденции, за да може криптовалутата да се обърне в положителен възходящ тренд след халвинг събитието.

Raffle Coin (RAFF) революционизира участието в лотарии с блокчейн технология

Raffle Coin (RAFF) е децентрализиран вид платформа, която има за цел да промени начина, по който участниците играят в лотарии. Тук участниците могат да играят лотарии в различни формати – ежедневни, седмични и месечни тегления или томболи. Те също така осигуряват незабавни тегления. Изградена е на базата на блокчейн технология, която дава възможност за транзакции чрез система за гласуване от страна на потребителите.

На цена от $0.016 в предварителната продажба, Raffle Coin (RAFF) поставя нов критерий в управляваните от общността, прозрачни проекти за игри и развлечения с иновативен модел за споделяне на приходите и VIP системи за инвеститорите. Казано по-просто, Raffle Coin (RAFF) е революционна платформа, която има за цел да промени традиционните парадигми на лотариите чрез решение, базирано на блокчейн, което ще предложи прозрачност и удобна за потребителите среда за игри.

Заключение

Ethereum Classic (ETC) и Bitcoin Cash (BCH) се движат в зависимост от пазарната си среда и съответната техническа стабилност и предстоящи събития.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.