НАЧАЛО Прессъобщения

Биковете на DeeStream (DST) нарастват, тъй като притежателите на Ethereum (ETH) и Solana (SOL) се стичат към предпродажбата: Потенциалът за 100X ги привлича

14.03.2024 20:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биковете на DeeStream (DST) нарастват, тъй като притежателите на Ethereum (ETH) и Solana (SOL) се стичат към предпродажбата: Потенциалът за 100X ги привлича

След като Ethereum (ETH) надхвърли границата от $4,000 и е на път да достигне потенциален исторически връх, подобен на траекторията на Bitcoin (BTC), инвеститорите търсят начини да реинвестират печалбите си в обещаващи проекти.

Едновременно с това Solana (SOL) проявява признаци на надминаване на предишния си исторически връх, преминавайки прага от $150.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DeeStream (DST) се очертава като привлекателно ICO както за ентусиастите на Ethereum (ETH), така и за Solana (SOL), предизвиквайки спекулации за безпрецедентна възвръщаемост, потенциално достигаща 100х.

Ethereum (ETH) се насочва към $5,000 на фона на ралито

Ethereum (ETH) се стреми да подражава на траекторията на Bitcoin (BTC), стремейки се към нов исторически връх през тази година. Със забележителен ръст от 40% през последните 30 дни, Ethereum (ETH) поддържаше нива над $3,800, преди да надхвърли $4,000. Макар че успя да пробие нивото, към момента на писане на статията, монетата се търгува на цена от $3,850, отразяваща 4% спад през последния ден, Ethereum (ETH) има за цел да пробие предишния си исторически връх от $4,89 и да тества прага от $5,000 до края на годината, както прогнозират експертите.

Solana (SOL) преодоля бариерата от $150

Solana (SOL) отбеляза забележителен скок от 14% през изминалата седмица, преминавайки границата от $150 и търгувайки се за $167 към 14 мяарт. След звездния месец, в който цената се повиши с 45% за 30 дни, притежателите на Solana (SOL) очакват по-нататъшни печалби, които потенциално могат да доведат монетата до $200.

DeeStream (DST): революция в стрийминга с Web3 технологията

DeeStream (DST) олицетворява сближаването на Web3 технологията и индустрията за видео стрийминг, представяйки напълно децентрализирана платформа за стрийминг, която насърчава сигурни peer-to-peer връзки между създателите на съдържание и тяхната аудитория. Отвъд това, че е просто алтернатива на съществуващите платформи като YouTube и Twitch, DeeStream (DST) означава революция в областта на видео стрийминга, задвижвана от блокчейн.

Предлагайки безпроблемен и удобен за ползване интерфейс, DeeStream (DST) улеснява безпроблемното взаимодействие между потребителите и техните любими създатели. Освен това платформата може да се похвали с разнообразни комунални услуги, включително програма за възнаграждения, стимулираща участието на потребителите и приноса им за растежа на платформата. Чрез изпълнение на прости задачи и достигане на нива на етапи, потребителите могат да печелят криптовалути без усилие.

Инвеститорите могат да участват в DeeStream (DST), като придобият токени по време на предварителната продажба на цена от $0.046, което представлява най-ниската входна точка за проекта. Анализаторите прогнозират, че DeeStream (DST) може да придобие потенциал да донесе забележителна възвръщаемост, която потенциално може да достигне 100х до края на годината, което го позиционира като първокласна инвестиционна възможност.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.