НАЧАЛО Прессъобщения

Биковете на Binance Coin (BNB) и TRON (TRX) се раздвижват, докато Raffle Coin (RAFF) набира скорост в предварителната продажба след ATH на Bitcoin (BTC)

14.03.2024 20:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биковете на Binance Coin (BNB) и TRON (TRX) се раздвижват, докато Raffle Coin (RAFF) набира скорост в предварителната продажба след ATH на Bitcoin (BTC)

Тъй като Binance Coin (BNB) се подготвя за потенциално повторно тестване на значителните нива на съпротива, установени преди месеци, а TRON (TRX) се насочва към по-високи ценови цели, инвеститорите следят внимателно тези активи за потенциални възможности.

Междувременно, на фона на установяването на нов исторически връх (ATH) от Bitcoin (BTC), продължаващата лудост по предварителните продажби около новодошлата Raffle Coin (RAFF) привлече внимание сред пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Binance Coin (BNB) надхвърли $500 през март

Binance Coin (BNB) стана свидетел на забележителен ръст през изминалата седмица, като се покачи от $390 до $595 на 14 март. Понастоящем монетата преживява силно рали, преодолявайки дългогодишни нива на съпротива и изследвайки неизследвани ценови територии. Макар че Binance Coin (BNB) надхвърли очакванията, като премина границата от $500, прозорливите трейдъри остават предпазливи по време на този метеоритен възход. Като се има предвид бързият ѝ пробив, се очертава потенциално възстановяване, което може да бъде особено тежко.

TRON (TRX) запазва стабилността си през март

TRON (TRX) служи като блокчейн мрежа с отворен код от първи слой, улесняваща смарт договори и децентрализираните приложения. Изявявайки се като жизненоважен компонент на DeFi екосистемата на Ethereum (ETH), тя позволява безпроблемни и глобални трансфери на стабилни монети, като на платформата са емитирани над $50 милиарда под формата на стабилни монети. Към 14 март TRON (TRX) се търгува на цена от $0.13, отбелязвайки 6% спад за последните 7 dni. Несъмнено TRON (TRX) крепи огромна икономика от стабилни монети като водеща програмируема блокчейн система, въпреки че продължаващата волатилност подчертава цикличния характер на пионерската технология в рамките на динамичния икономически пейзаж.

Raffle Coin (RAFF) се върви нагоре чрез предварителна продажба

Откриването на идеалната възможност в етап на предварителна продажба може да прилича на намирането на игла в купа сено, но потенциалната печалба може да бъде грандиозна. Помислете за ранните инвеститори в Binance Coin (BNB), когато цената ѝ беше едва 10 цента; сега те биха могли да разполагат с богатство, което променя живота им.

Тази привлекателност подчертава завладяващия характер на предварителните продажби, които могат да послужат като врата към необикновено богатство. С поглед напред към 2024 г., Raffle Coin (RAFF) се очертава като първокласен избор, предлагащ новаторско решение, което надхвърля традиционните парадигми.

Raffle Coin (RAFF) е пионерски децентрализиран протокол за лотарии и томболи, който отключва царство на глобални награди, вариращи от пари в брой и луксозни стоки до превозни средства и други, безпроблемно интегрирани в удобна за ползване платформа.

Като използва блокчейн технологията, Raffle Coin (RAFF) гарантира несравнима прозрачност и сигурност, като щателно документира всяка транзакция за контрол от страна на потребителите. С успешен одит, токени на екипа, надеждно заключени за две години, и ликвидност, заключена за неопределено време, Raffle Coin (RAFF) представя рядка възможност да инвестирате в потенциален 30х проект, който може да е готов за възход. Възползвайте се от момента и разгледайте предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) още днес.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.