НАЧАЛО Прессъобщения

Бичите настроения на крипто анализаторът Captain Faibik за Shiba Inu – търговците диверсифицират с Pepe и Everlodge

ноември 20, 2023 19:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичите настроения на крипто анализаторът Captain Faibik за Shiba Inu – търговците диверсифицират с Pepe и Everlodge

Анализаторът на криптопазара Captain Faibik прогнозира бича перспектива за криптовалутата Shiba Inu (SHIB), при която токенът може да увеличи стойността си 2 пъти до средата на декември.

Pepe (PEPE) отбеляза значителен скок в стойността през последния месец и скоро може да види още по-голям скок.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Трейдърите се насочват към Everlodge (ELDG), тъй като според тях проекта може да демократизира пазара на недвижими имоти, тъй като наскоро достигна етап 7 от предварителната си продажба.

Обобщение

  • Pepe може да преживее ценови скок до $0.00000153 до края на 2023 г.
  • Shiba Inu може да поскъпне 2 пъти и да достигне $0.00001678 според прогнозите на анализаторите
  • Everlodge може да поскъпне 35 пъти при пускането си на пазара

Pepe (PEPE) може да се покачи до $0.00000153 до края на четвъртото тримесечие

При Pepe (PEPE) се наблюдава възходяща тенденция в стойността. За последните 30 дни Pepe се повиши с 81%, осигурявайки огромен интерес към криптовалутата от страна на ентусиастите.

Само през последните седем дни цената на Pepe отбеляза възход, при който премина от най-ниската си точка на стойност от $0.00000112 до най-високата си точка, достигната на $0.00000144. Все пак пазарната капитализация на Pepe е $496 милиона, а обемът на търговията ѝ се увеличи със 70% през последните 24 часа. Въз основа на тези данни, според прогнозата за цената на Pepe, тя може да скочи до $0.00000153 до края на годината.

Shiba Inu (SHIB) може да поскъпне 2 пъти според Captain Faibik

Captain Faibik, виден крипто аналитик, прогнозира ръст за криптовалутата Shiba Inu (SHIB). Според него за меме монетата предстои бичо рали, което може да отведе стойността на монетата до 2х сегашната и цена.

Прогнозите са направени въз основа на графика, която показва как Shiba Inu е пробила трендлинията около ценовото ниво от $0.00000839.
През последния месец Shiba Inu се покачи с 27.3%. С този пробив анализаторът посочи, че сега SHIB ще има нов основен ретест.

Приложеното условие за 2х рали по стойност, което може да изтласка цената до $0.00001678, е ако ретестът е успешен. Това означава, че за да се превърне в реалност тази прогноза за цената на Shiba Inu, тя ще трябва да премине основна ценова бариера.

Everlodge (ELDG) ще въведе Launchpad

Но докато прогнозите за Pepe и Shiba Inu са бичи, според някой от анализаторите най-значителни печалби могат да бъдат реализирани при Everlodge.

През 2022 г. световната хотелиерска индустрия достига обща стойност от $4.548 трилиона. Размерът на световния пазар на ваканционни наеми е $82.63 милиарда през 2022 г. В резултат на това търговците в световен мащаб винаги са искали да навлязат на тези пазари.

Много от тях обаче не успяват, тъй като повечето имоти са на стойност милиони долари.

Everlodge ще направи достъпа до тези пазари много по-лесен чрез въвеждането на блокчейн технологията. Ако даден имот струва $6,000,000 на луксозно място в Маями, например, той ще бъде достъпен само за елита.

Чрез Everlodge имотът може да се издаде под формата на NFT и след това да се фракционира. Тя ще се раздели на 60,000 броя на стойност $100 всеки. Освен това всеки може да закупи част от имота и да стане негов съсобственик. Ако стойността му нарасне, тази на NFT-то ще се увеличи заедно с него.

Ако някой притежава едно от въпросните NFT, отразяващи имот под наем, може да получи пасивен доход. Съществува и специална платформа за стартиране на проекти за имоти (Launchpad), където строителите на имоти могат да получат капитал от общността, а тези, които се впуснат в имотите рано, могат да получат висока възвръщаемост на инвестициите.

ELDG е родната криптовалута и това е токен, който също може да бъде стейкван. По време на предварителната продажба на етап 7 той се предлага на цена $0.025, но при стартирането може да скочи 35х.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG), моля, посетете официалния уебсайт на Everlodge.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.