НАЧАЛО Прессъобщения

Бичият ход на Биткойн се колебае? Tradecurve обещава 100-кратни печалби в бъдеще

август 8, 2023 12:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичият ход на Биткойн се колебае? Tradecurve обещава 100-кратни печалби в бъдеще

Тъй като бичият ръст на Биткойн показва признаци на разколебаване, за умелите инвеститори се появяват нови възможности.

Tradecurve, която сега е във фазата на предварителна продажба, се смята за обещаваща платформа, като анализаторите прогнозират впечатляваща 100-кратна печалба. 

Тази потенциална неочаквана печалба привлича вниманието и позиционира Tradecurve като задължителен обект за наблюдение в развиващия се крипто пазар. Нека да разгледаме по-отблизо.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Tradecurve (TCRV): 100-кратна печалба предстои на фона на търсенето на подкрепа от страна на Биткойн (BTC)

Tradecurve създава вълнение в сферата на търговията като новаторска платформа, предназначена да оспори конвенционалните практики в индустрията. Предлагайки унифицирана платформа, където потребителите могат безпроблемно да търгуват с различни активи – включително форекс, суровини, акции и криптовалути – Tradecurve поставя нов стандарт в сферата на търговията.

Една от отличителните черти на Tradecurve е нейната отдаденост към запазването на поверителността на потребителите. Заобикаляйки често сложните и натрапчиви KYC/AML процеси, Tradecurve дава възможност на всеки, който разполага с DeFi портфейл и достатъчно криптовалутно обезпечение, да участва в глобални пазарни дейности без излишна бюрокрация.

Иновативният подход на Tradecurve достига отвъд мерките за защита на личните данни и разнообразието на активите. Платформата е оборудвана и с най-съвременни търговски функционалности, като например “copy trading”, автоматизирана търговия, задвижвана от изкуствен интелект, опции за стейкинг за генериране на пасивен доход и впечатляващ търговски ливъридж, който достига до 500:1.

Реакцията на трейдърската общност към уникалните предложения на Tradecurve е изключително положителна, като само през първата седмица на фаза 5 бяха изкупени над 20 милиона токена. Анализаторите очакват 100-кратен скок на цената, след като Tradecurve навлезе на основните борси.

Това прогнозирано нарастване на цените може да е само върхът на айсберга, тъй като Tradecurve продължава да предизвиква търговския пейзаж. Binance Coin (BNB) се изкачи от $0.11 до над $600 в рамките на две години след пускането си и няма причина Tradecurve да не постигне подобен успех.

Биткойн (BTC): Месец на волатилност: от $24,800 до $31,800 и обратно

За Биткойн не са тайна периодите на волатилност, но третото тримесечие е екстремно дори за стандартите на криптовалутата. След като в средата на юни Биткойн падна до $24,800, само една седмица по-късно той се върна обратно до над $31,000.

Сега обаче цената на Биткойн се завръща, след като беше отхвърлена в зоната на съпротива от $31,800. Спадът под $29,500 – $30,000 е значителен, тъй като тази зона действаше като солидна подкрепа в продължение на повече от месец.

Предишните бичи настроения бяха породени от очакванията около заявленията за Биткойн ETF, които потенциално биха донесли регулаторно приемане и значителна институционална подкрепа. Но ако тази мания по ETF не беше достатъчна, за да изпрати Биткойн нагоре, тогава какво ще го направи?

Към тази загриженост се прибавиха и предупредителните забележки на председателя на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) Гари Генслер относно измамите, свързани с криптовалутите. Генслер не е фен на Биткойн и коментарите му не направиха почти нищо, за да потиснат негативните настроения на крипто пазара.

Техническият анализ показва потенциална меча дивергенция на седмичната графика на Биткойн, което предполага възможно обръщане на неотдавнашния бичи тренд. Следващото ниво на подкрепа при $27,500 служи като предпазна мярка срещу по-нататъшни загуби. Пробивът на тази подкрепа може да предизвика значителен спад към $20,000.

Волатилността на цената на Биткойн вероятно ще продължи, повлияна от регулаторните промени, пазарните нагласи и по-широките икономически фактори. В резултат на това инвеститорите и търговците трябва да запазят бдителността и адаптивността си, докато се ориентират в бурния терен на крипто пазара.

Предварителната продажба на Tradecurve остава незасегната от настоящите пазарни условия и е привлекателно предложение за крипто инвеститорите. Със своята “100-кратна токеномика” Tradecurve предлага потенциал за огромни дългосрочни печалби, осигурявайки хедж срещу волатилността на Биткойн.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):
Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба за покупка: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.