НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Бичи пазар за Биткойн в края на годината за разлика от XRP и LTC

ОКТ. 8, 2018 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бичи пазар за Биткойн в края на годината за разлика от XRP и LTC

Октомврийска прогноза, предоставена от девет представители на сайта за сравнение на лични финанси, finder.com, разкри, че завръщането на биковете е на хоризонта.


Всъщност, прогнозата очаква, че BTC ще спечели около 16% през октомври. Ако това в крайна сметка се случи, тогава токенът ще се повиши до около $10 300.

Прессъобщението от finder.com потвърждава, че някои от участниците дадоха бичи прогнози за токена и дори виждат цената от $20 000 като постижима. От друга страна, значителен брой участници смятат, че най-ниската точка, която Биткойн може да тества през тази година, е $ 5200.

Monero (XMR) и Етериум (ETH) се очаква да покажат огромни печалби от сега до 1-и ноември, въпреки че и двата токена са се понижили през септември. Ръстът на цените през този период за XMR и ETH се очаква да бъде съответно 43% и 37%.

От сега до края на годината ще се увеличат и много други алткойн, но ETH вероятно ще бъде най-значимият сред печелившите сред първите десет криптовалути. 79% прогноза изглежда толкова възходящо, но може да се смята за постижимо, защото токена е спаднал през последните месеци и е време да се завърне.

В края на годината се очаква увеличаването на общата пазарна капитализация на Биткойн Кеш (BCH) със 17%, въпреки че твърдят, че хард форка ще нарасне само с 1% от сега до 1-и ноември.


Лоша прогноза за XRP и LTC


За разлика от много други топ криптовалути, обхванати от представителите, XRP и LTC ще претърпят леко понижение, въпреки че XRP се представи толкова добре през септември.

От сега до началото на ноември, алткойн ще отбележат спад от 8% и 3% според прогнозите.

Причината за очакваното потапяне е предстоящото решение по отношение на две крипто ETF заявления, подадени в SEC на САЩ.

Всяко отрицателно решение вероятно ще доведе до негативно представяне на пазара на крипто, а участниците в конференцията твърдят, че са го направили в перспектива, преди да пуснат последната прогноза.

В дългосрочен план инвестиционните решения трябва да се основават на лични изследвания, въпреки че шансовете за бичи пазар са по-големи, отколкото да не се случи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн (BTC) скача след обявлението на Федералния резерв

Биткойн, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, се повиши до малко над $44,000 на някои борси, след като Федералният резерв на САЩ обяви решението си да остави лихвените проценти непромен...
СЕП. 22, 2021 22:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Третият най-голям Биткойн кит купува още BTC на спада

Това стана, след като купи още 321 биткойна по време на спада. Малките портфейли все още държат 14 пъти повече.Данните, предоставени от bitinfocharts, показват, че третият по големина кит на криптовал...
СЕП. 22, 2021 20:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Копаенето на Биткойн ще представлява 0.9% от глобалните въглеродни емисии до 2030 г.

NYDIG публикува този месец своето проучване, именувано „Bitcoin Net Zero“, установявайки, че потреблението на енергия и въглеродните емисии на Биткойн няма да скочат през следващите години, дори ако ц...
СЕП. 22, 2021 13:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света