НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Бичи пазар за Биткойн в края на годината за разлика от XRP и LTC

ОКТ. 8, 2018 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бичи пазар за Биткойн в края на годината за разлика от XRP и LTC

Октомврийска прогноза, предоставена от девет представители на сайта за сравнение на лични финанси, finder.com, разкри, че завръщането на биковете е на хоризонта.

 


Всъщност, прогнозата очаква, че BTC ще спечели около 16% през октомври. Ако това в крайна сметка се случи, тогава токенът ще се повиши до около $10 300.

Прессъобщението от finder.com потвърждава, че някои от участниците дадоха бичи прогнози за токена и дори виждат цената от $20 000 като постижима. От друга страна, значителен брой участници смятат, че най-ниската точка, която Биткойн може да тества през тази година, е $ 5200.

Monero (XMR) и Етериум (ETH) се очаква да покажат огромни печалби от сега до 1-и ноември, въпреки че и двата токена са се понижили през септември. Ръстът на цените през този период за XMR и ETH се очаква да бъде съответно 43% и 37%.

От сега до края на годината ще се увеличат и много други алткойн, но ETH вероятно ще бъде най-значимият сред печелившите сред първите десет криптовалути. 79% прогноза изглежда толкова възходящо, но може да се смята за постижимо, защото токена е спаднал през последните месеци и е време да се завърне.

В края на годината се очаква увеличаването на общата пазарна капитализация на Биткойн Кеш (BCH) със 17%, въпреки че твърдят, че хард форка ще нарасне само с 1% от сега до 1-и ноември.


Лоша прогноза за XRP и LTC


За разлика от много други топ криптовалути, обхванати от представителите, XRP и LTC ще претърпят леко понижение, въпреки че XRP се представи толкова добре през септември.

От сега до началото на ноември, алткойн ще отбележат спад от 8% и 3% според прогнозите.

Причината за очакваното потапяне е предстоящото решение по отношение на две крипто ETF заявления, подадени в SEC на САЩ.

Всяко отрицателно решение вероятно ще доведе до негативно представяне на пазара на крипто, а участниците в конференцията твърдят, че са го направили в перспектива, преди да пуснат последната прогноза.

В дългосрочен план инвестиционните решения трябва да се основават на лични изследвания, въпреки че шансовете за бичи пазар са по-големи, отколкото да не се случи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн пак се насочва към $19,000 - $30 милиарда се връщат на крипто пазара

Алткойните също са се удвоили по време на сесиите им за възстановяване, а общата пазарна капитализация се е увеличила с още 30 милиарда долара за ден. Биткойн спадна значително, като отчете загуб...
НОЕ. 30, 2020 12:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е най-големия залог на редица големи инвеститори

И все пак търговецът твърди, че нивото му на ангажираност не се доближава до изпълнителния директор на Real Vision Group Раул Пал, който сега има 98% от ликвидната си нетна стойност в актива. &nb...
НОЕ. 30, 2020 10:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромно количество Биткойн бе преместено през последните 24 часа

Анонимно юридическо лице прехвърли 22,816 BTC на стойност $386 милиона срещу такса от само $14.83.Трансферът беше забелязан за първи път от автоматизирания инструмент за DLT проследяване, известен кат...
НОЕ. 29, 2020 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дните на Биткойн максимализма са преброени

В неотдавнашен подкаст на Lend Academy, Ripple SVP Ашип Бирла, който служи и като главен мениджър на RippleNet, заяви, че дните на Биткойн максимализма са приключили, докато говори за цялостното му въ...
НОЕ. 29, 2020 16:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света