НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Бичи пазар за Биткойн в края на годината за разлика от XRP и LTC

ОКТ. 8, 2018 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бичи пазар за Биткойн в края на годината за разлика от XRP и LTC

Октомврийска прогноза, предоставена от девет представители на сайта за сравнение на лични финанси, finder.com, разкри, че завръщането на биковете е на хоризонта.

 


Всъщност, прогнозата очаква, че BTC ще спечели около 16% през октомври. Ако това в крайна сметка се случи, тогава токенът ще се повиши до около $10 300.

Прессъобщението от finder.com потвърждава, че някои от участниците дадоха бичи прогнози за токена и дори виждат цената от $20 000 като постижима. От друга страна, значителен брой участници смятат, че най-ниската точка, която Биткойн може да тества през тази година, е $ 5200.

Monero (XMR) и Етериум (ETH) се очаква да покажат огромни печалби от сега до 1-и ноември, въпреки че и двата токена са се понижили през септември. Ръстът на цените през този период за XMR и ETH се очаква да бъде съответно 43% и 37%.

От сега до края на годината ще се увеличат и много други алткойн, но ETH вероятно ще бъде най-значимият сред печелившите сред първите десет криптовалути. 79% прогноза изглежда толкова възходящо, но може да се смята за постижимо, защото токена е спаднал през последните месеци и е време да се завърне.

В края на годината се очаква увеличаването на общата пазарна капитализация на Биткойн Кеш (BCH) със 17%, въпреки че твърдят, че хард форка ще нарасне само с 1% от сега до 1-и ноември.


Лоша прогноза за XRP и LTC


За разлика от много други топ криптовалути, обхванати от представителите, XRP и LTC ще претърпят леко понижение, въпреки че XRP се представи толкова добре през септември.

От сега до началото на ноември, алткойн ще отбележат спад от 8% и 3% според прогнозите.

Причината за очакваното потапяне е предстоящото решение по отношение на две крипто ETF заявления, подадени в SEC на САЩ.

Всяко отрицателно решение вероятно ще доведе до негативно представяне на пазара на крипто, а участниците в конференцията твърдят, че са го направили в перспектива, преди да пуснат последната прогноза.

В дългосрочен план инвестиционните решения трябва да се основават на лични изследвания, въпреки че шансовете за бичи пазар са по-големи, отколкото да не се случи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

CEO-то на Argo Blockchain става първия директор, платен в Биткойн

В оперативна актуализация от февруари компанията, която се търгува на Лондонската фондова борса под тикера ARB, заяви, че от понеделник Уол започва да взема заплатата си в криптовалутата и че "всички ...
МАР. 8, 2021 18:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 начина за пасивно инвестиране в Биткойн

Биткойн е нараснал с 435% от февруари 2020 г. и е солиден създател на богатство за дългосрочни инвеститори.Инвеститорите, които искат да получат експозиция в крипто пространството, могат да разгледат ...
МАР. 8, 2021 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cipher Mining ще стане публично дружество чрез SPAC сделка

SPAC сделката за Cipher Mining е сливане на SPAC с Good Works Acquisition Corp GWAC, оценяващо компанията на 2 милиарда долара. Компанията беше оценена на 1 милиард долара в последния си кръг за набир...
МАР. 8, 2021 15:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайска технологична компания инвестира $40 милиона в Биткойн и Етериум

Китайската технологична компания Meitu е закупила Биткойн на стойност $22,1 милиона и Етериум на стойност $17,9 милиона, съобщава прессъобщението на 7-ми март. Това е първата компания, регистрирана в ...
МАР. 7, 2021 20:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света