НАЧАЛО Прессъобщения

Бичата прогноза на Rekt Capital за цената на Ethereum (ETH) предизвиква вълнение; хибридната платформа за търговия на Pullix (PLX) е близо до старта; Мароко приема Kaspa (KAS) 

07.02.2024 7:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичата прогноза на Rekt Capital за цената на Ethereum (ETH) предизвиква вълнение; хибридната платформа за търговия на Pullix (PLX) е близо до старта; Мароко приема Kaspa (KAS) 

Най-новата бича ценова прогноза на Rekt Capital за Ethereum (ETH) подлуди пазара. Pullix (PLX), която има за цел да бъде хибридна платформа за търговия, също се подготвя за голям старт.

Понастоящем тя е в етап 7 на предварителната си продажба, като някои експерти дори я определят като следващия 20х алткойн през 2024 г. Междувременно Kaspa (KAS) набира все по-голямо одобрение в Мароко.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Rekt Capital: Цената на Ethereum ще се повиши още повече

Неотдавна криптоаналитикът Rekt Capital направи бича прогноза за цената на Ethereum (ETH). Според новия му туит цената на Ethereum може да продължи да бележи ръст, ако запази стабилност на нивото от $2,274.

Данните на CoinMarketCap показват, че този алткойн се е търгувал между $2.259 и $2,297 през последната седмица. За това време пазарната му капитализация се е увеличила от $272 милиарда на $276 милиарда. Настроенията за Ethereum също са бичи, като 21 технически индикатора са в зелено. Поради всички тези причини някои анализатори прогнозират, че цената на Ethereum може да достигне $2,453 през март 2024 г.

Pullix (PLX): Скоро ще се появи хибридна борса, която ще промени правилата на играта

Междувременно трейдрите с нетърпение очакват старта на Pullix (PLX), който ще се случи само след 30 дни. Този променящ правилата на играта DeFi проект има за цел да предефинира онлайн търговията, като съчетае най-добрите характеристики на CEX и DEX в една хибридна платформа за търговия. В резултат на това трейдърите ще изпитат дълбока ликвидност и достъп до всички класове активи (включително криптовалутите).

Вълнението за Pullix е голямо, което се вижда от над 15,000 потребители, които вече са се включили в платформата. Понастоящем Pullix се намира в етап 7 на предварителната си продажба. По време на това крипто ICO събитие ранните купувачи могат да закупят PLX токена – основната валута на Pullix. Притежаването на този токен носи и привилегии като намалени такси за търговия и достъп до определени активи.

Повечето хора са развълнувани от Pullix заради неговия модел за споделяне на приходите “Trade-to-Earn”. С други думи, притежателите на PLX ще получават като награда част от дневните приходи на Pullix. Ще бъде въведена и функция за изгаряне, от която ще се възползват дългосрочните притежатели на PLX. По този начин потенциалът за пасивен доход на Pullix е привлекателен.

Сега един PLX струва само $0.1. Тези, които са го купили рано, се радват на 150% възвръщаемост на инвестицията, но експертите предвиждат по-нататъшни печалби. Всъщност те прогнозират евентуален ръст от 1,000%, след като през първото тримесечие на 2024 г. някой голям CEX пусне този алткойн за търговия. Ако се регистрирате може да се възползвате от този растеж и да получите ограничен по време бонус от 10% за всяка покупка.

Kaspa (KAS): Приемането в Мароко расте

Kaspa (KAS) също влезе в светлините на прожекторите напоследък. По-специално, Kaspa изтъкна нова публикация, показваща марокански магазин за хранителни стоки, който приема токена KAS.

Движението на стойността на криптовалутата Kaspa се колебаеше между $0.1041 и $0.1017 само през последната седмица. Пазарната ѝ капитализация се движеше между 2.33 милиарда и $2.92 милиарда през този период. Техническият анализ на този алткойн обрисува бича картина, тъй като той се търгува над 21-дневната и 50-дневната си ЕМА. По този начин експертите прогнозират потенциален скок на KAS до $0.1048 през март 2024 г.

Може ли Pullix да се открои от Ethereum и Kaspa?

Pullix е готов да пробие. Алткойнът има сравнително малка пазарна капитализация в момента, оценявана само на $20 милиона. Но това е добре, ако сте инвеститор, който търси потенциално големи печалби. PLX няма да се нуждае от почти толкова много нови парични потоци, за да види масивен ценови скок. По този начин е възможно предполагаемо да надмине по процентен ръст такива като Kaspa и Ethereum.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.