НАЧАЛО Прессъобщения

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

юни 7, 2023 16:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

Появата на технологиите за изкуствен интелект (AI) и машинно обучение със сигурност създаде нови възможности.

Avorak AI, иновативна платформа за търговия, задвижвана от усъвършенствани алгоритми и задълбочено обучение, наскоро създаде вълнение, тъй като нейните бета тестери съобщиха за масивни печалби от сделките си, включващи Polygon (MATIC), популярна блокчейн мрежа.

Какво представлява Polygon?

Polygon (MATIC), протокол за мащабиране на втори слой на Етериум, решава някои от проблемите с мащабируемостта, като например високите такси за транзакции и бавното време за потвърждаването им. Polygon предоставя рамка за странични вериги, свързани с основната мрежа на Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Тези странични вериги обработват транзакциите по-ефективно и на по-ниска цена. Те постигат това, като обединяват множество транзакции в една партида и след това подават пакетните данни към главната мрежа на Етериум за окончателен сетълмент.

Неотдавнашният скок в популярността на Polygon може да се дължи на ролята му на решение за мащабиране на Етериум, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация.

Polygon дава възможност за по-бързи и по-евтини транзакции, като същевременно поддържа оперативна съвместимост с основната мрежа на Етериум. Това предимство превърна Polygon в привлекателен избор за разработчиците и потребителите, което доведе до рязко нарастване на търсенето на нейния собствен токен, MATIC.

Avorak AI

Тъй като крипто ентусиастите нетърпеливо търсят надеждни инструменти и стратегии, за да се ориентират в постоянно променящата се динамика на пазара, Avorak AI се очертава като обещаващо решение.

Авангардната технология на платформата използва усъвършенствани алгоритми, способни да анализират огромни количества данни, да забелязват модели и да вземат информирани инвестиционни решения.

Като използва силата на изкуствения интелект, Avorak AI има за цел да осигури на своите потребители конкурентно предимство, оптимизирайки техните стратегии за търговия и потенциално увеличавайки печалбите им.

Макар че криптопазарът остава силно непредсказуем, използването на платформи за търговия, задвижвани от AI, предлага искрица надежда за тези, които търсят по-зависим от данните и систематичен подход към търговията.

ICO-то на Avorak се счита за рекордно, отбелязвайки високи резултати, които доведоха до поскъпване на AVRK токена с 325% до $0.255. Ентусиазираните инвеститори и анализатори на AVRK са на седмото небе от това представяне. Притежателите на ICO получават бонуси и бета достъп до най-съвременните инструменти на Avorak.

Avorak Write също така предефинира генерирането на съдържание, като елиминира повторенията и плагиатството. Инструментът използва предварително написан език, за да предостави различни стилове на писане.

Бета тестването на Avorak AI продължава

Пътната карта на Avorak е в ход, а бета-тестването продължава и през това тримесечие. Бета тестерите на Avorak AI твърдят, че са постигнали забележителен успех в своите MATIC сделки, което привлече вниманието на крипто общността.

Тези лица получиха ранен достъп до платформата, което им позволи да изпробват нейните възможности и да потвърдят потенциала на проекта. Съобщените печалби от сделките с MATIC предизвикаха оптимизъм сред трейдърите и инвеститорите, които с нетърпение очакват публичното пускане на платформата.

Успехът на бета-тестерите на Avorak AI при MATIC сделките подчертава потенциала на усъвършенстваните алгоритми за идентифициране на печеливши възможности на този нестабилен пазар. Avorak очаква да предостави надеждни инструменти за изкуствен интелект след окончателното приключване на етапа на бета тестване.

Заключение

Тъй като Avorak AI се подготвя за публичното пускане на AVRK на цена от $1, трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение възможността да използват усъвършенствани функции на платформата и да използват силата на AI, за да подобрят своите стратегии за търговия.

Успехът на нейните бета тестери при сделките с MATIC предоставя ранна индикация за потенциала на платформата и служи като доказателство за нарастващото влияние на AI в света на крипто търговията.

За повече информация относно Avorak AI:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.