НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Базирана на Stellar стабилна монета, обвързана с австралийския долар

ОКТ. 25, 2018 19:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Базирана на Stellar стабилна монета, обвързана с австралийския долар

Ще бъде стартирана нова стабилна монета на " Stellar " блокчейна, която е фиксирана към австралийския долар (AUD).


Тя ще запази стойността си по начин, сходен с начина, по който традиционните стабилни монети са използвали щатския долар като референтен, както и че са подкрепени от фиатната валута. В този случай новата стабилна монета от Novatti Group ще бъде подкрепена от австралийски долари (AUD).

В интервю за Coindesk по време на наскоро приключилото събитие "Money 20/20" в Лас Вегас Питър Кук, управляващ директор на Novatti, обясни визията си за монета извън крипто пазарната търговия:

Смятаме, че хората ще ги използват, за да помагат за закупуването на стоки от австралийски предприятия. И ние смятаме, че ще ги използват и за плащането на сметки или услуги в Австралия.

Що се отнася до банката, с която фирмата възнамерява да работи, за да се справи с това ново начинание, господин Кук каза следното:

Ще работим с лицензирани фирми за парични услуги, банки и предприятия, които искат достъп до цифрови активи. Novatti е публично регистрирана компания, която е регистрирана на австралийската фондова борса. Така че това трябва да даде доверие.

Новата стабилна монета се присъединява към разрастващия се списък от подобни цифрови активи като USDC на Circle, HUSD на Huobi, Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Стандартен долар Paxos (PAX) и Gemini dollar (GUSD).

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Найджъл Грийн споделя прогнозата си за Cardano (ADA)

Cardano скоро може да достигне нови върхове, според изпълнителния директор на deVere Group Найджъл Грийн.Найджъл Грийн каза пред Business Insider, че четвъртата по големина криптовалута скоро може да ...
СЕП. 22, 2021 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света