НАЧАЛО Алткойни

Базирана на Stellar стабилна монета, обвързана с австралийския долар

октомври 25, 2018 19:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Базирана на Stellar стабилна монета, обвързана с австралийския долар

Ще бъде стартирана нова стабилна монета на “ Stellar “ блокчейна, която е фиксирана към австралийския долар (AUD).

Тя ще запази стойността си по начин, сходен с начина, по който традиционните стабилни монети са използвали щатския долар като референтен, както и че са подкрепени от фиатната валута. В този случай новата стабилна монета от Novatti Group ще бъде подкрепена от австралийски долари (AUD).

В интервю за Coindesk по време на наскоро приключилото събитие „Money 20/20“ в Лас Вегас Питър Кук, управляващ директор на Novatti, обясни визията си за монета извън крипто пазарната търговия:

Смятаме, че хората ще ги използват, за да помагат за закупуването на стоки от австралийски предприятия. И ние смятаме, че ще ги използват и за плащането на сметки или услуги в Австралия.

Що се отнася до банката, с която фирмата възнамерява да работи, за да се справи с това ново начинание, господин Кук каза следното:

Ще работим с лицензирани фирми за парични услуги, банки и предприятия, които искат достъп до цифрови активи. Novatti е публично регистрирана компания, която е регистрирана на австралийската фондова борса. Така че това трябва да даде доверие.

Новата стабилна монета се присъединява към разрастващия се списък от подобни цифрови активи като USDC на Circle, HUSD на Huobi, Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Стандартен долар Paxos (PAX) и Gemini dollar (GUSD).

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини